Feyenoord contracteert Friese trainer · Foto('s): Meint de Vries
  Meint de Vries

Feyenoord contracteert Friese trainer

dinsdag 01 juni 2021

TWIJZEL – Sipke Hulshoff is de nieuwe trainer van Feyenoord onder 21. Hulshoff was de laatste twee jaar actief als de rechterhand van Wim Jonk bij FC Volendam. De 46-jarige Twijzelaar is de opvolger van Rini Coolen op Varkenoord. 

“Voor mij waren er twee redenen om voor Feyenoord te kiezen”, zegt Hulshoff op de clubwebsite van de Rotterdammers. “Ten eerste blijft Feyenoord een topclub en is dit daarom een prachtig avontuur. Daarnaast kijk ik ook uit naar de hernieuwde samenwerking met Arne Slot.”

Hulshoff was eerder jeugdtrainer bij Cambuur en Groningen. Bij de Leeuwarders werd Hulshoff later assistent-trainer. Toen werkte hij ook al met Arne Slot, die volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Feyenoord is. In 2016 waren Hulshoff en Slot zelfs een poosje samen hoofdtrainer bij Cambuur, na het ontslag van Rob Maas.

Al lang met jonge talenten aan het werk

Technisch directeur Frank Arnesen is blij dat Hulshoff kiest voor Feyenoord. “Sipke werkt al ruim twintig jaar als trainer in het betaald voetbal en heeft een aanzienlijk deel van zijn carrière met jonge talenten gewerkt.”

Volgens Arnesen moet Hulshoff met de talentvolle groep spelers ervoor zorgen dat Feyenoord onder 21 binnenkort in de eerste divisie speelt. “Daar zo snel mogelijk in terecht komen is en blijft het doel voor onze beloften.”

Niet alleen Feyenoord wilde Hulshoff hebben: ook PEC Zwolle had interesse. Daar kon hij assistent-trainer worden. En Hulshoff had ook bij Volendam kunnen blijven, waar hij nog een jaar onder contract stond.

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 17:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 17:00 - 19:00
    Hitz op Tongersdei
    Sjoerd Gjalt de Vries
  • 19:00 - 20:00
    Jazz Go Blue
    Gert Nitters
  • 20:00 - 21:00
    Country Trail
    Albert de Vries
  • 21:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio