Folkert-Hans Tolsma te gast in Leafde foar muzyk · Foto('s): Eigen foto's
  Eigen foto's

Folkert-Hans Tolsma te gast in Leafde foar muzyk

woensdag 17 juli 2019

Na vanavond is er even een vakantie stop van het radioprogramma Leafde foar muzyk. Klaske gaat ook een paar weekjes opladen bij zee en strand en zal woensdagavond 14 augustus weer plaats nemen achter de microfoon bij RTV NOF. Ze wenst iedereen daarom ook een hele fijne vakantie toe!

Maar vanavond gaat ze nog even knallen met niemand minder dan Folkert Hans Tolsma en het zal daarom ook een verrassende avond worden met twee uurtjes Leafde Foar Muzyk, De taal van de muziek.

Luister daarom vanavond gezellig mee en er zullen weer mooie liedjes voorbij komen, ook zal Folkert Hans een paar nummers live ten gehore brengen. En natuurlijk komen ook zijn nieuwe single’s voorbij.

Folkert-Hans is een muzikant in hart en nieren. Met zang, trompet en saxofoon zorgt hij ervoor dat elke gelegenheid uniek en onvergetelijk wordt! Hij was heel jong gestart met trompet spelen. Folkert-Hans draagt zijn passie voor muziek al zijn hele leven met zich mee. Zijn kwaliteiten heeft hij ontwikkeld bij Crescendo, Mealox, Lays, The Tailgators en Rintje Kas orkest.

Als solo artiest treedt hij met zijn eigen repertoire door het hele land op. Met zang, trompet en saxofoon zet hij elke tent op zijn kop, maakt hij elke gelegenheid uniek en zorgt hij voor de juiste sfeer.

Dus stem af op RTV NOF tussen 19.00 en 21.00 uur voor het programma Leafde foar muzyk!

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Goed gestemd
  Geestelijk kinderprogramma.
 • 19:00 - 21:00
  Leafde foar muzyk
  Klaske neemt je mee in haar liefde voor muziek, met de mooiste muziek door haar uitgekozen.
 • 21:00 - 23:00
  De Smachtwacht
 • 23:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · K30 Nieuws archief · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Noardeast-Fryslân / Dantumadiel · Achtkarspelen / Tytsjerksteradiel · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Reclame · Disclaimer · Organisatie · RTV Kanaal30 Geschiedenis · Donateurs · Vrijwilliger worden?