Frits Dantuma per direct naar Broekster Boys · Foto('s): 

Frits Dantuma per direct naar Broekster Boys

woensdag 08 januari 2020

Frits Dantuma is de kersverse versterking voor eerste klasser Broekster Boys. Het overschrijvingsverzoek van Dantuma van Harkemase Boys naar Broekster Boys is deze week door de KNVB bevestigd. Dantuma, geboren in Dantumadiel, neemt de nodige ervaring met zich mee en is per direct inzetbaar. Hij kwam naast Harkemase Boys eerder uit voor ONS Sneek, HHC, FC Emmen, SC Cambuur, Cambuur <19. In de jeugd maakte Frits ook zijn speelminuten op de velden in Damwoude en speelde daar voor vv de Walden en Broekster Boys. Frits hoopt na zijn eerste seizoenhelft bij Harkemase Boys, en door een wijziging in zijn werk bij Broekster Boys zijn plezier in het “spelletje” weer terug te vinden.

” Ik zie de stap naar Broekster Boys als een mooie kans waar ik super veel zin in heb en ik zal dan ook vol gas geven bij deze mooie club: aldus Frits. Frits wordt bij Broekster Boys herenigd met zijn broer Juryan. Samen in een team spelen is een droom die voor beide broers in vervulling gaat. Trotse vader Jouke Dantuma , die eveneens bij SC Cambuur en FC Emmen heeft gespeeld is op dit moment assistent trainer bij Broekster Boys onder leiding van Patrick Zwart.

Het nieuws dat Frits voor Broekster Boys gaat spelen is fantastisch, aldus het trainersduo. Frits kan een belangrijke spelers bij ons worden, zijn ervaring en spelinzicht is wat we heel goed kunnen gebruiken om onze doelstelling (handhaving in de eerste klasse) te bewerkstelligen. Donderdagavond zal Frits voor het eerst op het trainingsveld verschijnen.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 08:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 08:00 - 09:00
  Harteklanken
  Tijdens het ontbijt op zaterdagochtend brengt RTV NOF geestelijke Harteklanken.
 • 09:00 - 11:00
  Klankbord
  Geestelijk verzoekplaten programma. Tijdens het programma bestaat de mogelijkheid om telefonisch een lied met een boodschap aan te vragen voor een zieke of jarige of gewoon zomaar.
 • 11:00 - 14:00
  Weekend Nieuwsshow
  Luchtig lunchprogramma, waarin nieuws en actualiteiten op een toegankelijke manier worden besproken.
 • 14:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Hollandse toppers
  Elke zaterdagavond hoor je Tinus uit je speakers komen. De gezelligste hits en meezingers komen voorbij in Hollandse toppers!
 • 20:00 - 23:00
  Hollands op zijn best
  Nederlandstalig verzoekplaten-programma voor iedereen, voor jong en oud. Bel voor een plaat naar (0511) 44 12 02.
 • 23:00 - 00:00
  Hollandse Nacht
  Nonstop de beste Nederlandstalige muziek.
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact