Geel Wit komt tekort in sensationele slotfase tegen Lemmer · Foto('s):

Geel Wit komt tekort in sensationele slotfase tegen Lemmer

zondag 26 oktober 2014

In een sensationeel slot kwam Geel Wit net tekort om koploper Lemmer een punt afhandig te maken. Het werd 4-3 voor de thuisclub. Lemmer was de eerste helft oppermachtig. Topschutter Marcel Schultz deed voor het eerst weer mee bij Lemmer en dat heeft Geel Wit geweten. In de 32-ste minuut ontdeed hij zich van Lukas Mollema en schoot raak: 1-0. Vlak voor de rust raakte hij bovendien de lat. Na de pauze was Geel Wit grotendeels de bovenliggende partij. In de derde minuut na de rust raakte Bente Bonthuis de paal. Na twintig minuten scoorde Lars Brouwer met het hoofd uit een corner van Bente Bonthuis. Geel Wit had een veldoverwicht en het wachten was op de 1-2. Toch viel de treffer aan de andere kant. Akam Barzenji profiteerde van een miscommunicatie tussen Kevin Kiewiet en Lukas Mollema. Geel Wit gooide in de slotfase alles op de aanval, met als gevolg dat Lemmer in de 88-ste minuut kon profiteren van een uitval. Dennis Portijk was de maker van de 3-1.

Geel Wit toonde veerkracht, Bente Bonthuis rondde een combinatie door het centrum met Lars brouwer af en het stond 3-2. Even later kopte Mark Molenaar uit een vrije trap zelfs de 3-3 binnen. Toch was dit niet voldoende voor de bezoekers, want door niet adequaat ingrijpen kon Marcel Schutz de bal tussen keeper Pieter Oene Smit en de paal krijgen: 4-3.T rainer Kees Slotemaker baalde vanzelfsprekend van het verlies. Net als tegen Nicator deed Geel Wit het goed, maar liet het zich aftroeven op inzet.

Opstelling Geel Wit: Pieter Oene Smit; Kayan Kiewiet (Martijn de Jong), Kevin Kiewiet (Pieter Kiewiet), Mark Molenaar, Theodoor Molenaar; Johan Kolk, Lukas Mollema, Jurjen Metz (Dennis Akkerman); Bente Bonthuis, Lars Brouwer, Christian Molenaar.

• 00:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 20:00
  • 20:00 - 21:00
  • 21:00 - 00:00