Geslaagd adventsconcert Westerlauwers Mannenkoor met Oekraïense gasten

Maandag 09-12-2019
SURHUISTERVEEN - Het Westerlauwers Mannenkoor heeft afgelopen zondagmiddag haar jaarlijkse adventsconcert weer gehouden in de Flambou te Surhuisterveen.

Dat dit concert bij het publiek in trek is bleek ook dit jaar weer, want binnen vijf dagen waren alle kaarten uitverkocht. Het publiek kreeg een gevarieerd programma aangeboden met dit jaar als bijzondere gasten de zanggroep Garmoniya uit Oekraïne die bijzonder veel lof oogsten bij het publiek. Het mannenkoor o.l.v. Jan Hibma bracht een flink aantal advents- en kerstliederen ten gehore.

Het koor kreeg deze keer ondersteuning van fluitiste Erica Vogel die ook de sopraan solopartijen voor haar rekening nam. Orgel en piano werden bespeeld door organist Jan Kroeske en pianist Sebastiaan Schippers. De presentatie was weer uitstekend verzorgd door Grietina Nowee en het koor heeft wederom een prachtig geslaagd adventsconcert in een sfeervolle kerk neergezet.

terug naar overzicht
Geslaagd adventsconcert Westerlauwers Mannenkoor met Oekraïense gasten.Geslaagd adventsconcert Westerlauwers Mannenkoor met Oekraïense gasten.Meer foto's en verslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie