Geslaagde vrijwilligersavond Streekomroep RTV NOF

Zaterdag 02-02-2019
DE WESTEREEN - Afgelopen vrijdagavond werd er een buffet in de Old Dutch in De Westereen gehouden voor alle vrijwilligers van Streekomroep RTV NOF. Met dit feest werden de meer dan 120 actieve vrijwilligers door het omroep-bestuur bedankt voor de belangrijke bijdrage die zij elke week weer leveren. De omroep maakt dagelijks media-aanbod voor Dantumadiel en Noardeast-Fryslân.

Tijdens de bijeenkomst werd afscheid genomen van bestuursleden Karel Numan en Herman de Hoop, zij werden bedankt voor hun jarenlange inzet. Marco Keizer (voorzitter) en Peter Tromp (bestuurslid) treden toe tot het RTV NOF bestuur en werden voorgesteld aan de vrijwilligers. Kort werd terug gekeken op alle activiteiten in 2018, met als hoogtepunten de gemeenteraadsverkiezingen, Admiraliteitsdagen en de RTV NOF Sport- & Ondernemersverkiezing.

De zaal vol omroepvrijwilligers werd vervolgens geïnformeerd over de plannen en investeringen van de omroep in 2019 en de actuele stand van zaken. Daarna kon een ieder genieten van de prima catering van de familie Prins en haar personeel.

Kijk voor informatie over arrangementen bij zalencentrum Old Dutch op: www.old-dutch.com

Ook vrijwilliger worden bij RTV NOF? Radio, webredactie, techniek, tv/video-team, bestuur/coördinator? Mail: vacatures@rtvnof.nl

terug naar overzicht
Albert de Vries (l) bedankt Karel Numan (m), Marco Keizer (r).Geslaagde vrijwilligersavond streekomroep RTV NOF
© Foto's: Peter Tromp


Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-19:00 | RTV NOF Nonstop
19:00-21:00 | Country Trail
21:00-22:00 | Brasstime
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie