Gezellige Kerstmarkt in Meckama State Kollum

Woensdag 11-12-2019
KOLLUM - Dit jaar was er weer een grote kerstmarkt in Meckama State in Kollum georganiseerd. De Kerstmarkt trok veel bezoekers zo wel jong als oud.

Buiten was het koud weer maar binnen was echt genieten van de gezellige kerstsfeer op het Stateplein! Veel standhouders gingen hun eigengemaakte spullen verkopen. Dit varieert van gebreide sokken, kerststukjes, kaarten, tot eigen gemaakte jam enz.

De keuken had gevulde snert gemaakt, dit werd per kilobak verkocht. Heerlijke lekkernijen van de bakker, zoals oliebollen, appelbeignets. Ook kon men genieten van een heerlijk bakje koffie. Verder is er een grote kledingverkoop van Bekkema mode.

De Stichting Vrienden van Meckama State waren aanwezig met kaartenverkoop en het rad van fortuin, waar ook dit jaar weer mooie prijzen waren te winnen. De organisatie vrienden van Meckama State kan terug zien op een geslaagde kerstmarkt. De opbrengst hiervan wordt gebruikt om extra activiteiten voor de bewoners mogelijk te maken.

terug naar overzicht
Gezellige Kerstmarkt in Meckama State KollumGezellige Kerstmarkt in Meckama State KollumMeer foto's en verslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie