Glazen huis voor goede doel zaterdag in Dokkum · Foto('s): Archief RTV NOF
  Archief RTV NOF

Glazen huis voor goede doel zaterdag in Dokkum

maandag 18 november 2019

Het Glazen huis voor het goede doel staat aanstaande zaterdag 23 november vanaf 11.00 uur weer op de Zijl in Dokkum. De actie van Lionsclub Noordoost-Friesland heeft als doel om nieuwe cadeaus in te zamelen voor kinderen tot en met 12 jaar die aangewezen zijn op hulp van de voedselbanken uit de gemeente Noardeast Fryslân en Dantumadiel. Ook is er verkoop van snert, rookworst, poffertjes en banketstaven.

Ontmoet Sinterklaas
Er zijn veel vertrouwde onderdelen. Kinderen kunnen een Pietenparcours volgen en daarmee een Hulp-Pietendiploma behalen. Daarnaast draait het Rad van Sinterklaas met prijsjes die ter beschikking zijn gesteld door vele lokale ondernemers. Ook kan er dit keer op een echte pony gereden worden. Tijdens de actie is tussen 14.00 en 16.00 uur Sinterklaas aanwezig in het Sinterklaashuis op De Dijk voor een ontmoet en groet.

Donaties verdubbeld
Iedereen mag nieuwe cadeautjes deponeren in het Glazenhuis maar ook een bijdrage in de collectebus is welkom. Het bedrag dat binnen komt via de donaties in contant geld wordt dit jaar verdubbeld. Op deze manier is extra geld om cadeaus te kopen voor kinderen in leeftijdsgroepen waar mindercadeaus voor worden gebracht. De opbrengst uit de collectebus wordt verdubbeld door Beldock, bouwgroep Dijkstra Draisma en Palsma verzekeringen.

Lionsclub Noordoost Friesland
Lions zijn mensen die zich belangeloos inzetten om lokaal en wereldwijd anderen te helpen die hulp nodig hebben. Interesse in de samenleving, de wil om de handen uit de mouwen te steken en de mogelijkheid om belangeloos tijd te geven aan de inzet voor anderen, dat zijn de belangrijkste eigenschappen van een Lion. De Lionsclub Noordoost Friesland is een jonge en actieve club van rond de dertig leden.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?