Goud en zilver voor CGV Wardy · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Goud en zilver voor CGV Wardy

maandag 23 maart 2015

Afgelopen weekend werd er in Stiens de eerste plaatsingswedstrijd gehouden voor de derde divisie turnsters. Vele turnsters verschenen ten tonele. De concurrentie was goed voorbereid, maar zo ook C.G.V. Wardy.

C.G.V.Wardy heeft drie turnsters die uitkomen in deze divisie. Enola Kramer (jeugd 2 niveau E), Renate Talstra en Renee Fleury (jeugd 1 niveau D1).

Enola Kramer draaide een goede wedstrijd met hier en daar nog een verbeterpuntje voor de volgende plaatsingswedstrijd. De concurrentie was dit keer nog iets te sterk waardoor een podiumplaats helaas niet gelukt is. Wel heeft ze een prachtige totaalscore neergezet van 42,65. Ze behaalt hiermee een achtste plaats.

Renate en Renee streden in dezelfde categorie en waren dus directe concurrenten van elkaar. Bij de dames was absoluut geen sprake van rivaliteit maar juist van saamhorigheid. Samen streden ze voor het eremetaal. Met prachtige oefeningen op brug, balk, vloer en sprong.

Bij de prijsuitreiking was het dan ook fantastisch om te horen en te zien dat Renee Fleury met 48,03 het zilver in ontvangst mocht nemen en Renate Talstra met een totaalscore van 48,68 het goud omgehangen kreeg. Beide dames van harte gefeliciteerd met jullie behaalde plaatsen!

In het weekend van 25 en 26 april wordt er wederom gestreden voor het eremetaal ditmaal in Nieuwehorne. Wij wensen de dames bij deze alvast veel succes.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact