Goud voor mixpair van GVV Feanwâlden

Zondag 19-01-2020
BURGUM - Op 18 januari was de voorwedstrijd van de C-lijn acro. Stefano Tienstra (Burgum) en Melissa Kraak (Kollum) deden hier voor het eerst aan mee.

Ze begonnen met hun balansoefening. Ze dansten overtuigend en de onderdelen gingen heel netjes. De handstand hielden ze vast, wat al heel knap is. Wel iets te kort, dus daar een kleine tijdsfout. Helaas werd er een individueel element afgekeurd wat de nodige aftrek opleverde.

De tempo oefening leverde de nodige spanning op. Stefano was niet fit en ging dan ook met verhoging de vloer op. Het eerste onderdeel keek Melissa ontzettend tegenop, maar ze ging er met volle moed in en ze voerden die goed uit. De andere onderdelen zagen er ook goed uit en het enthousiasme straalde er vanaf.

Ze mochten de gouden medaille mee naar huis nemen. De limiet om door te mogen naar de Nederlandse Kampioenschappen is nog niet binnen. Ze weten waar ze aan moeten werken en zetten alles op alles om die op 8 februari op de Provinciale Kampioenschappen wel te behalen.

terug naar overzicht

© Foto's: Eigen foto

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie