Goud voor mixpair van GVV Feanwâlden · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Goud voor mixpair van GVV Feanwâlden

zondag 19 januari 2020

Op 18 januari was de voorwedstrijd van de C-lijn acro. Stefano Tienstra (Burgum) en Melissa Kraak (Kollum) deden hier voor het eerst aan mee.

Ze begonnen met hun balansoefening. Ze dansten overtuigend en de onderdelen gingen heel netjes. De handstand hielden ze vast, wat al heel knap is. Wel iets te kort, dus daar een kleine tijdsfout. Helaas werd er een individueel element afgekeurd wat de nodige aftrek opleverde.

De tempo oefening leverde de nodige spanning op. Stefano was niet fit en ging dan ook met verhoging de vloer op. Het eerste onderdeel keek Melissa ontzettend tegenop, maar ze ging er met volle moed in en ze voerden die goed uit. De andere onderdelen zagen er ook goed uit en het enthousiasme straalde er vanaf.

Ze mochten de gouden medaille mee naar huis nemen. De limiet om door te mogen naar de Nederlandse Kampioenschappen is nog niet binnen. Ze weten waar ze aan moeten werken en zetten alles op alles om die op 8 februari op de Provinciale Kampioenschappen wel te behalen.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?