Gouden speldjes voor vrijwilligers VV Ternaard

Maandag 27-01-2020
TERNAARD - Zaterdag hield VV Ternaard haar jaarlijkse vrijwilligersavond. Deze avond was er speciale aandacht voor Henk Boltjes en Jan Bandstra, die gouden speldjes en een oorkonde uitgereikt kregen van de KNVB, vanwege jarenlange inzet bij de voetbalvereniging.

Voorzitter Marco Tilma opende de avond in de vernieuwde kantine met het van harte welkom heten van de vrijwilligers en de sponsoren. Dit jaar timmert Vv Ternaard flink aan de weg, met de promotie van het eerste elftal naar de vierde klasse B, een duurzame kantine, nieuwe sponsoren, ongeveer 30 nieuwe reclameborden rond het veld en een nieuw scorebord. En dat allemaal opgepakt door vrijwilligers. Ook zijn er nieuwe kledingsponsors gevonden voor de jeugdelftallen. De jeugd heeft nieuwe wedstrijdkleding, trainingspakken en een tas.

Binnen de vereniging zijn verschillende commissies bezig met het goed laten draaien van de club; kantinecommissie, sponsorcommissie, wedstrijdleiding, jeugdzaken, bestuur, trainers, leiders en natuurlijk supporters. Maar deze avond werden twee personen extra in het zonnetje gezet:Henk Boltjes en Jan Bandstra, beide vanaf het begin al werkzaam binnen de vereniging van bestuur tot materiaalman en clubbladschrijver. Om hen te bedanken voor hun inzet binnen de vereniging kregen zij uit handen van Seije Heidstra, consul van de KNVB district Noord Fryslân een gouden speldje opgespeld. Ook kregen zij een oorkonde uitgereikt en bloemen voor de vrouwen.

Volgend jaar hoopt VV Ternaard hun 50-jarig bestaan te vieren en hoopt Heidstra namens de KNVB ook weer aanwezig te zijn. Dat mag wel volgens Jan Bandstra ‘Maar dan moet hij wel een grote landelijke voetbalclub meenemen waar VV Ternaard tegen kan voetballen’.(lees Feyenoord). Heidstra gaat zijn best hier voor doen.  Na woorden van de gedecoreerden werd er genoten van een overheerlijk warm en koud buffet.

terug naar overzicht
Gouden speldjes voor vrijwilligers VV Ternaard
© Foto's: Bote Sape Schoorstra

Vandaag op de radio

00:00-08:00 | RTV NOF Nonstop
08:00-09:00 | Harteklanken
09:00-11:00 | Klankbord
11:00-14:00 | Weekend Nieuwsshow
14:00-18:00 | Runwei Sport
18:00-20:00 | Hollandse toppers
20:00-23:00 | Hollands op zijn best
23:00-00:00 | Hollandse Nacht
Klik hier voor programma- informatie