KV Granaet laat punten in Emmeloord · Foto('s): KV Granaet
  KV Granaet

KV Granaet laat punten in Emmeloord

zondag 21 april 2019

Op 20 april ging de veld competitie van 2019 weer van start. De Granaet 1 mocht het deze eerste wedstrijd opnemen tegen Emmeloord 1, te Emmeloord. Met warme temperaturen ging de wedstrijd om 15.30 uur van start. Het was de Granaet die het eerste wist te scoren en een kleine voorsprong wist op te bouwen. Emmeloord wist dit echter snel in te halen en het scoren ging al snel gelijk op. De teams gingen de rust in met een stand van 6 – 6.

In de tweede helft ging het scoren bij Emmeloord 1 beter dan bij de Granaet 1. Uiteindelijk wist daardoor Emmeloord 1 een kleine voorsprong op te bouwen. Maar zoals altijd liet de Granaet het daar niet bij zitten. Er werd gestreden tot het einde, en als de wedstrijd vijf minuten langer had geduurd had het wellicht ander kunnen lopen…. maar de scheidsrechter floot het eind signaal en de wedstrijd eindigde met een stand van 15-14 in het voordeel van Emmeloord. Volgende week speelt het vlaggenschip van de Granaet weer een thuiswedstrijd om 15.30 uur. Graag zien we jullie daar !

• 00:00 - 19:00
  • 19:00 - 21:00