Grand café De Nije Warf ontvangt Fairtrade certificaat · Foto('s): Gemeente Dantumadiel
  Gemeente Dantumadiel

Grand café De Nije Warf ontvangt Fairtrade certificaat

maandag 16 mei 2022

WALTERSWALD – Grand café De Nije Warf uitbaters Durk Spiekhout en Sita Vriesinga ontvingen 14 mei, op World Fairtrade Day, het fairtrade certificaat uit handen van wethouder Gerben Wiersma.

Durk Spiekhout en Sita Vriesinga zijn de uitbaters van de Grand café De Nije Warf in Wâlterswâld. Ze zijn bewust bezig met het inkopen van lokale en eerlijke producten voor hun bedrijf. Het Grand café serveert fairtrade producten en er worden fairtrade ingrediënten verwerkt in de gerechten.

De fairtrade werkgroep van de gemeente Dantumadiel heeft daarom hun inzet beloont met het gemeentelijke fairtrade certificaat. Bij de feestelijke bijeenkomst in Wâlterswâld waren familie en leden van de fairtrade werkgroep aanwezig.

Werkgroep Fairtrade Dantumadiel
De werkgroep Fairtrade Dantumadiel is een groep vrijwilligers die eerlijke handel onder de aandacht wil brengen door promotieacties te doen. Zo wil zij bedrijven en organisaties overtuigen meer Fairtrade producten te kopen en gebruiken zodat de welvaart eerlijker wordt verdeeld over de wereld.

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

107.0 - 107.3 - 105.8 FM
 • 00:00 - 16:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 16:00 - 18:00
  Op naar het weekend!
  Peter Visser neemt je mee het weekend in met gezellige muziek.
 • 18:00 - 20:00
  Hits op Freed
  Het interactieve Nederlandstalige verzoekprogramma van Sjoerd Gjalt de Vries. Beleef het elke vrijdagavond mee. Bij Hits op Freed worden er naast liedjes ook leuke interviews uitgezonden en kun je naar de studio bellen om een plaatje aan te vragen. Voor ieder wat wils: Hits op Freed, elke vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur.
 • 20:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 107.8 FM
© 1989 - 2023 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio