Gratis milieubarometer voor bedrijven Dantumadiel · Foto('s): 

Gratis milieubarometer voor bedrijven Dantumadiel

vrijdag 20 maart 2015

Alle bedrijven in Dantumadiel kunnen nu via de milieubarometer een jaar lang gratis inzicht krijgen in hun kosten en het effect van hun bedrijf op het milieu. Met de Milieubarometer brengen bedrijven hun milieukosten en milieuprestaties gemakkelijk in kaart. Ook is eenvoudig te bepalen op welke onderdelen ondernemers kosten kunnen besparen. De gemeente Dantumadiel biedt de Milieubarometer aan in het kader van het gemeentelijke duurzaamheidbeleid.

Aanmelden
De Milieubarometer is ontwikkeld door Stichting Stimular. Deze Stichting maakt instrumenten om duurzaamheid te stimuleren. Alle ondernemers krijgen een gratis startlicentie op de Milieubarometer, aan te vragen via de website. Hiermee kunnen zij hun milieucijfers doorgronden, vergelijken en aan maatregelen werken.

Meer informatie
Meer informatie over de Milieubarometer staat op www.milieubarometer.nl.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Hoezo Kleinkunst
  Hoezo Kleinkunst brengt u liedjes, sketsches en wetenswaardigheden vanaf het begin van de kleinkunst tot de jaren '90 van de vorige eeuw.
 • 19:00 - 20:00
  Fryslan Fan
 • 20:00 - 21:00
  Werom yn de tiid
  Werom yn de tiid is een programma mei muzyk ut de jierren '60 en '70.
 • 21:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?