Grond aangekocht door Werk-/leerbedrijf NEF · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Grond aangekocht door Werk-/leerbedrijf NEF

donderdag 11 juli 2019

In november 2017 heeft het Algemeen Bestuur van het Werk-/leerbedrijf Noardeast-Fryslân (NEF) een besluit genomen over de toekomstige huisvesting van NEF. Vandaag, 11 juli 2019, heeft de voorzitter van het Algemeen Bestuur, wethouder Rommy Kempenaar, de handtekening gezet en is NEF eigenaar van een perceel bouwterrein op het bedrijventerrein ‘Betterwird’. Op dit terrein zal straks een nieuw pand worden gebouwd. TWA architecten tekent het ontwerp.

Met ruim 800 medewerkers is werk-/leerbedrijf NEF de grootste werkgever in de regio Noardeast-Fryslân. NEF biedt mensen met een afstand tot werk die ondersteuning die ze nodig hebben om te kunnen participeren binnen de arbeidsmarkt. Onze werkwijze is gericht op “ontwikkeling door werk en werk door ontwikkeling”, waarbij iedereen gelijk is; gewoon bijzonder én bijzonder gewoon. De mens staat voorop en deze mens verdient een goede werkomgeving.

NEF is nu gehuisvest in een sterk verouderd gebouw. Nieuwbouw is dan ook zeker geen overbodige luxe. De verwachting is dat eind 2021 de verhuizing naar de nieuwe locatie plaats zal kunnen vinden.

In Kollum blijft een locatie van NEF geopend.

Bijschrift foto: Wethouder Rommy Kempenaar mede voorzitter Algemeen Bestuur  Werk-/leerbedrijf NEF tekent koopovereenkomst bouwkavel bedrijventerrein Betterwird.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact