Grote opkomst bedrijven en buurttoernooi Triumphera

Zaterdag 09-11-2019
KOLLUM - Volleybalvereniging Triumphera uit Kollum organiseerde het jaarlijkse bedrijven en buurttoernooi. Nieuw dit jaar was dat ook vriedengroepen en sportteams mee mochten doen. Dit resulteerde in een record aantal teams van 17. De hoge opkomst is ook te danken aan het verschuiven van het toernooi naar november, voorgaande jaren stond deze avond gepland in het voorjaar.

De avond startte om 19:30 met een kleine 120 fanatieke deelnemers. De teams waren ingedeeld in drie poules om het niveau verschil enigszins te beperken. Er werd 2 uur lang fanatiek gespeeld op vier velden. Een aantal teams speelt al jaren mee met dit toernooi waardoor ze al aardig op elkaar ingespeeld raken en zorgen voor mooi volleybal. Daarnaast waren de teams redelijk aan elkaar gewaagd wat mooie wedstrijden opleverde. De drie hoofdprijzen gingen naar ‘de Referees’, de vriendengroep ‘de freonen’ en naar de korfballers ‘de tûke smiters’. Zij gingen naar huis met een lekkere banketstaaf.

De poedel prijzen gingen naar ‘Visvliet &co’, buurtteam ‘de Wallen’ en ‘Sterkenburg Vis’. Deze geslaagde avond werd afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje in de kantine. Een ieder bedankt voor deze sportieve en gezellige avond. Wilt u volgend jaar ook een uitnodiging ontvangen voor dit toernooi stuur een mail naar: bedrijvenbuurttoernooi@triumphera.nl.

terug naar overzicht
Grote opkomst bedrijven en buurttoernooi TriumpheraGrote opkomst bedrijven en buurttoernooi TriumpheraMeer foto's en verslag en uitslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie