Grote opkomst Boerenpraise in Aalsum · Foto('s): 

Grote opkomst Boerenpraise in Aalsum

maandag 30 mei 2011

Zondag werd er weer een Boerenpraise gehouden, deze keer in Aalsum. De eerste mensen kwamen om 13.40 uur binnen, de laatste net na tweeën, toen waren er inmiddels ruim 100 aanwezigen. Met de opening werd een vraag gesteld aan de kinderen aan wie ze een stuk brood zouden geven: een arme of rijke man. Daarna werd dezelfde vraag gesteld maar dan een voorbeeld met een bijbel: aan een rijke of arme man. Beide kunnen arm zijn in geloof en zouden dus allebei een bijbel nodig kunnen hebben om Christus Jezus in hun hart aan te kunnen nemen.

SoonReturn die wekelijks bij elkaar komen om te oefenen waren weer van de partij en brachten een mooi stukje zang en muziek. Één van de zangeressen had wat last van haar stem maar haar aanwezigheid en inzet is voor de band een enorme onder-steuning. Johnny Sijtsma deed een “boerenpraatje” waarbij hij naar voren haalde dat we als Christenen ook door de week mogen vertellen over de Heere God.

Tussendoor waren er nog wat samenzangnummers waarbij tevens de kinderen een kleurplaat kregen. Vervolgens deed Kees Postma (oud bandlid van SoonReturn) zijn verhaal waarbij hij Jakobus 4 aanhaalde dat als we plannen maken dat we dat best wel in overleg mogen doen met onze hemelse Vader “Indien de Heere Wil”. Kees leeft met zijn gezin van giften en is even met verlof uit Ierland waar hij bijzonder werk voor de Heere God mag verrichten.

Na afloop was er thee, koffie en limonade met een heerlijke plak cake en voor de kinderen nog iets lekkers. De kinderen speelden nog even buiten of gingen nog even naar de kalfjes, de ouderen praatten nog even na. Ondanks drukke tijden en de harde wind buiten was hier rust en ontspanning te voelen.

© Foto’s: Egbert Mos

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.
Grote opkomst Boerenpraise in Aalsum · Foto('s): 
  

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 19:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 19:00 - 21:00
    Gospel Time
    Tjerkje Broersma
  • 21:00 - 23:00
    Wat Draaie Menu
    Martin van der Velde
  • 23:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden?