Halve finale NK acro Wardy · Foto('s): 

Halve finale NK acro Wardy

maandag 13 mei 2019

Op zondag 12 mei vond de landelijke halve finale van de C-lijn plaats in Den Bosch. Wardy was hier met drie teams van de partij, die zich hier na een aantal vorige wedstrijden voor geplaatst hadden.
Het duo Meta van Dekken en Rixt Boersma namen deel in de categorie C-senior, waarin ze het tegen erg sterke concurrentie moesten opnemen. Het duo draaide twee hele goede oefeningen en deze werden beloond met een puntenaantal van 46,160. Hiermee zijn ze op een keurige negende plaats geëindigd, waarmee ze heel tevreden het wedstrijdseizoen hebben afgesloten.

Het C-junior trio Lemmy van der Zee, Enola Kramer en Meike Fleury had wat pech en kon helaas maar één oefening laten zien aan de jury. Wel lieten ze een mooie nieuwe salto zien en kunnen ze trots zijn dat ze op de halve finale hebben gestaan.

In de categorie duo’s C-junioren kwamen Renee Fleury en Sjoukje Spijkerman in actie. In het noorden hadden ze al laten zien tot de beste teams in hun categorie te behoren en dat succes wilden ze nu graag voortzetten op de landelijke wedstrijden. De voorbereiding was niet optimaal omdat beide meiden niet fit waren tijdens de wedstrijd, maar met heel wat doorzettingsvermogen hebben ze toch beide oefeningen goed gedraaid. Met een puntentotaal van 45,550 mochten zij het zilver in ontvangst nemen en hebben zij zich geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen, welke op 22 juni in Ahoy Rotterdam zal plaatsvinden.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 19:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 19:00 - 21:00
  Country Trail
  Country Trail is het programma, waar alle aspecten van de countrymuziek aan bod komen.
 • 21:00 - 22:00
  Brasstime
  Brasstime met Klaas Groenwold
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact