AFGELAST: Hans en Steven Kazàn in de Colle

Dinsdag 10-03-2020
Waar:
Kollum
Wanneer:
Zaterdag 28-03-2020
Op 28 maart om 20:00 uur zal de volgende voorstelling in De Colle in Kollum plaatsvinden. En wat voor een! Hans en Steven Kazàn. Vanaf seizoen 2019/2020 zijn ze eindelijk weer samen in de Nederlandse theaters te zien: Hans Kazàn en Steven Kazàn!

Is Hans Kazàn overreden door een goocheltruc(k)? Of overleden aan de goochelgriep? Nee hoor. Hij is nog steeds “alive and kicking”! Samen met zijn jongste zoon, comedian Steven Kazàn, vormt hij een opvallend komische combinatie!

Na een flink aantal jaren komen ze er toch achter: Hans en Steven begrijpen elkaar soms eigenlijk voor geen meter. Qua uiterlijk verschillen ze weinig, ze dragen dezelfde achternaam, maar toch kan het contrast tussen vader en zoon Kazàn niet groter zijn. Die verschillen leiden tot hilarische confrontaties!

Een dynamische theateravond vol entertainment, interactie, bizarre trucs, maar vooral… héél veel humor. “Alive and kicking” is een comedy programma waar het plezier vanaf spat!Ga voor kaarten naar www.decolle.nl of naar Hoekstra lectuur- en tabakshop in de Voorstraat in Kollum.

terug naar overzicht