Harkema-Opeinde start met team voor spelers onder 23 jaar · Foto('s): 

Harkema-Opeinde start met team voor spelers onder 23 jaar

vrijdag 12 juli 2019

Aan de ledengroei van Harkema-Opeinde lijkt maar geen eind te komen. Inmiddels staat de teller bij de senioren (mannen) voor het komende seizoen op meer dan 80 leden. Dat aantal maakt het mogelijk een vijfde elftal te beginnen. Dat wordt dan ook gedaan, maar niet in de vorm van een regulier reserveteam, maar in een elftal voor spelers onder de 23 jaar.

Wie de ledenlijst bij de senioren onder de loep neemt, zal direct opvallen dat de gemiddelde leeftijd ontzettend laag is. Zeker de helft van de 80+ voetballende senioren is de 23 nog niet gepasseerd. Voor deze categorie is een O23-elftal een welkome aanvulling. Het is de bedoeling dat spelers uit de A- en B-selectie en de onder 19 dit team gaan completeren.

De dinsdagavond zal gebruikt worden om wedstrijden in te plannen voor dit “nieuwe” elftal. Al met al wordt er op ingezet dat Harkema-Opeinde O23 zo’n tien keer per jaar in actie gaat komen. Ronnie Jan Pander is reeds bereid gevonden de begeleiding van dit team te verzorgen.

In 2016 maakte zondagvereniging Harkema-Opeinde de switch naar het zaterdagvoetbal. Sindsdien werden er in sneltreinvaart vier seniorenteams, een dameselftal, een 45+-zevental en een volledig bezette jeugdafdeling – waaronder meerdere meisjesteams – uit de grond gestampt. Het elftal voor spelers onder de 23 jaar is weer een nieuwe mijlpaal die in het driejarig bestaan als zaterdagvereniging is behaald.

Mocht er al interesse zijn van clubs om de degens te kruisen met het O23-elftal van Harkema-Opeinde, dan kan contact gezocht worden met Ronnie J. Pander via r.pander33@live.nl

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Hoezo Kleinkunst
  Hoezo Kleinkunst brengt u liedjes, sketsches en wetenswaardigheden vanaf het begin van de kleinkunst tot de jaren '90 van de vorige eeuw.
 • 19:00 - 20:00
  Fryslan Fan
 • 20:00 - 21:00
  Werom yn de tiid
  Werom yn de tiid is een programma mei muzyk ut de jierren '60 en '70.
 • 21:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact