VV Holwerd 1 verwelkomt zeven nieuwelingen · Foto('s): VV Holwerd
  VV Holwerd

VV Holwerd 1 verwelkomt zeven nieuwelingen

zaterdag 20 juni 2020

HOLWERD – Het bestuur van vv Holwerd is druk in de weer geweest deze corona periode. Zij lieten een viertal jeugdspelers doorstromen naar het 1e elftal. En haalde weer wat oude bekenden terug naar sportpark de Morgenzon. Jeroen van der Holst: Na een paar jaar Blija en Oostergo keert hij terug op het oude nest. Met al zijn ervaring en welkome versterking. Ale Sytse Talsma: Tot de D pupillen in de jeugd bij Holwerd gevoetbald. Daarna overgestapt naar BeQuick (D) tot de JO-19. Een hardwerkende middenvelder. Fedde Akkerman: Ook tot de D pupillen bij Holwerd gevoetbald. Deze militair is op de deadline nog binnen gehaald. Een talentvolle keeper overgenomen van FVC.

Richard Haitsma, Rudy Grevink en Tjibbe Anne Veenema: Alle drie talentvolle voetballers die alle jeugd teams van Holwerd hebben doorlopen. En nu de kans krijgen om zich te bewijzen in het 1e elftal. Jorrit Stielstra: Is vorig jaar weer aangehaakt bij Holwerd/Ternaard JO-19. Na de D pupillen vertrokken naar Frisia. Daarna nog een aantal jaar in de jeugd van BeQuick(D). Omgetoverd na schouder blessure van keeper naar veldspeler. Kees de Vries is bereid gevonden om de vlag ter hand te nemen. Waarmee de vacature van grensrechter ook is opgelost. Naast trainer Hein Frietema zal Teake Dol de rol van elftalleider op zich nemen.

De selectie is uitgebreid naar negentien spelers. Een jonge selectie waar van we hopen dat ze onze trouwe supporters weer eens kunnen laten juichen. Op de foto ontbreekt Jorrit Stielstra.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 08:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 08:00 - 09:00
  Harteklanken
  Tijdens het ontbijt op zaterdagochtend brengt RTV NOF geestelijke Harteklanken.
 • 09:00 - 11:00
  Klankbord
  Geestelijk verzoekplaten programma. Tijdens het programma bestaat de mogelijkheid om telefonisch een lied met een boodschap aan te vragen voor een zieke of jarige of gewoon zomaar.
 • 11:00 - 14:00
  Weekend Nieuwsshow
  Luchtig lunchprogramma, waarin nieuws en actualiteiten op een toegankelijke manier worden besproken.
 • 14:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Hollandse toppers
  Elke zaterdagavond hoor je Tinus uit je speakers komen. De gezelligste hits en meezingers komen voorbij in Hollandse toppers!
 • 20:00 - 23:00
  Hollands op zijn best
  Nederlandstalig verzoekplaten-programma voor iedereen, voor jong en oud. Bel voor een plaat naar (0511) 44 12 02.
 • 23:00 - 00:00
  Hollandse Nacht
  Nonstop de beste Nederlandstalige muziek.
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?