VV Holwerd laat dure punten liggen in Marrum · Foto('s):

VV Holwerd laat dure punten liggen in Marrum

zondag 08 november 2015

VV Holwerd reisde afgelopen zaterdag af naar Marrum. Holwerd de nummer twee en Marrum de nummer zes van de ranglijst. Holwerd begon sterk en na twintig minuten zet Rene Elzinga de 0-1 op het scorebord. Na het doelpunt had Marrum veel overtredingen nodig om Holwerd van zich af te schudden, maar men ging met 0-1 achterstand de rust in.

Na de rust had Holwerd de handen vol aan Marrum. Een tien minuten na rust maakte Marrum de aansluitingstreffer. Marrum was in deze fase beter dan Holwerd. Ze kregen grote kansen maar treffen meerdere malen inval goalie Bauke Vrieswijk op hun pad. In de vijfentwintigste minuut was er een steekpass van Melvin Dol op Marco van Dijk hij ronde dit beheerst af, maar het doelpunt werd afgekeurd vanwege vermeend buitenspel. Na een halfuur spelen kwam Marrum op voorsprong. Het laatste kwartier werd het een open wedstrijd.

Holwerd speelt 1 op 1 maar ze weten het netje niet te vinden achter de prima keepende goalie van Marrum. In de slotseconden van de wedstrijd kreeg Marrum nog een penalty na een handsbal van Hidde Smidt. De penalty werd verzilverd door Marrum en gelijk daarna floot scheidsrechter de Boer voor het einde van de wedstrijd. Volgende week staat er weer een uitwedstrijd op het programma. Holwerd gaat dan op bezoek bij Ternaard. Hier moeten de mouwen weer worden opgestroopt om het mede koploper Ternaard zo moeilijk mogelijk te maken. Immers de achterstand op Franeker en Ternaard is maar drie punten. Bij winst volgende week in en bij Ternaard kan de wereld er weer heel anders uitzien.

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 09:00
  • 09:00 - 10:00
  • 10:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 21:00