Contractverlenging hoofdtrainer Elmendorp en keeperstrainer de Boer bij Ropta Boys · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Contractverlenging hoofdtrainer Elmendorp en keeperstrainer de Boer bij Ropta Boys

vrijdag 17 januari 2020

Het bestuur en de TC zijn blij en trots dat hoofdtrainer David Elmendorp en keeperstrainer Klaas de Boer hebben besloten hun contract met een jaar te verlengen.

David is een ambitieuze trainer die jarenlang heeft gevoetbald in het 1e elftal van de Leeuwarder Zwaluwen en nu voor het eerste jaar actief  als hoofdtrainer bij Ropta Boys. We hebben David leren kennen als een gedreven en ambitieuze trainer die alles er uit haalt wat er in zit. David is ook een trainer die de verbinding zoekt met de trainer/leider van het 2e elftal en dat zorgt voor een prima samenwerking. Verder is David een fijn en aardig mens en dat draagt bij aan de goede sfeer in de groep. Bij Ropta Boys zijn we dan ook erg tevreden over het functioneren en de betrokkenheid bij de club.

Klaas de Boer heeft inmiddels al meerdere jaren ervaring als keeperstrainer. Bij Ropta Boys hebben we Klaas leren kennen als een fanatieke en gedreven trainer die het maximale van zichzelf eist. Daardoor vraagt hij ook het maximale van zijn keepers, want er staat één ding voorop, hij wil spelers beter maken. Door zijn trainingsaanpak hebben de keepers stappen gemaakt. Daarnaast is Klaas iemand die goed met mensen om kan gaan en mede daardoor ook een fijn mens om mee te werken.

Het bestuur en de TC wensen David en Klaas alvast heel veel succes in het nieuwe seizoen.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 07:00
  Hollandse Nacht
  Nonstop de beste Nederlandstalige muziek.
 • 07:00 - 08:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 08:00 - 09:00
  Goed gestemd
  Geestelijk kinderprogramma.
 • 09:00 - 11:00
  Kerkdienst
  Iedere zondagochtend kunt u luisteren naar een kerkdienst uit onze regio.
 • 11:00 - 14:00
  Weekend Nieuwsshow (Herh.)
  Luchtig lunchprogramma, waarin nieuws en actualiteiten op een toegankelijke manier worden besproken.
 • 14:00 - 17:00
  Runwei Sport
  Het sportprogramma van RTV NOF met live verslag van alle sporten uit Noordoost-Friesland. Naast voetbal ook veel aandacht voor korfbal, volleybal, basketbal, kaatsen meer.
 • 17:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Tobias Post
  Tobias Post vult de zondagavond tussen 18:00 en 20:00 op RTV NOF. In het radioprogramma zal hij het weekend goed afsluiten met de nieuwste muziek, muziek uit de regio en nieuw, onbekend talent!
 • 20:00 - 22:00
  RTV Metalcafé
  RTV Metalcaf elke zondagavond 20-22 uur op je radio!
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Reclame · Disclaimer · Organisatie · RTV Kanaal30 Geschiedenis · Donateurs · Vrijwilliger worden?