In de rij voor Tankstation TanQyou in Westergeest

Zaterdag 18-01-2020
WESTERGEEST - TanQyou opende zaterdag 18 januari een nieuw tankstation in Westergeest. Op het tankstation met de bekende blauwe Q werd zaterdagmiddag een kortingstarief gehanteerd van 20 cent per liter op de landelijke adviesprijs.

Tevens maakte iedere tankende klant die dag kans op een kledingcheque. Men moest even geduld hebben voordat men kon tanken en zich registreren. Twee dames van TanQyou waren zeer behulpzaam bij het registreren. Tevens kreeg iedere klant een parkeerschijf als presentje mee.

Het nieuwe station in Westergeest is gevestigd aan de Simmerwei 2. Gedurende de feestelijke opening tankte iedereen die dag tussen 12:00 en 17:00 uur tegen 20 cent korting per liter op de landelijke adviesprijs. Daarnaast maakte iedere tankende klant kans op een kledingcheque ter waarde van 50 euro van Nieuwnieuw.com.

In 2015 is TanQyou vanuit Friesland begonnen met een eigen tankstation formule. Het doel van TanQyou is om hiermee alle zaken omtrent autorijden weer leuk te maken. Ondanks dat TanQyou onbemande tankstations heeft, wordt het tanken aan de pomp weer persoonlijk gemaakt.

Door middel van een touchscreen aan de pomp registreert de klant zich als My TanQyou gebruiker. Vervolgens wordt een My TanQyou gebruiker bij een volgend bezoek herkend en begroet bij voornaam. Tankbonnen zijn niet meer nodig want alle tanktransacties worden digitaal opgeslagen. Daarnaast maakt iedere klant kans op de periodieke prijzenpot, want elke getankte liter is een lot. Zo maakt TanQyou tanken persoonlijker en leuker.

terug naar overzicht
In de rij voor Tankstation TanQyou in WestergeestNieuw Tankstation TanQyou in WestergeestKijk voor meer foto's op www.rtvnof.nl.
© Foto's: Jantsje Wiersma

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie