VIDEO: Informatie-avond Salomon-Het Kollumer Oproer

Dinsdag 29-01-2019
KOLLUM - Dinsdagavond was er veel belangstelling in de Maartenskerk in Kollum voor de informatie-avond om mee te werken aan het spektakel Salomon-Het Kollumer Oproer komende zomer.

De organisatie heeft veel mensen nodig voor allerlei verschillende taken, die meer of minder tijd vragen. Dus voor bijna alle enthousiaste vrijwilligers zit er wel iets bij. Voor de amateur-artiesten geldt dat ze veel tijd kwijt zullen zijn aan het repeteren, en dat ze de gehele repetitieperiode en alle voorstellingen aanwezig moeten kunnen zijn. Dat vraagt behoorlijk veel. Het werk aan decor en kostuums zal juist in de maanden voorafgaand aan de voorstellingen gedaan moeten worden.

En de parkeerwachters, BHV-ers en gastvrouwen/heren zullen juist weer op de voorstellingsdagen zelf aan het werk zijn. Ook werd er meer verteld over de audities voor de amateurs, de repetitieperiodes, de speeldata en de reserve speeldata.

Meer informatie? Het formulier vind je hier: www.kollumeroproer.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 terug naar overzicht
Informatie-avond Salomon-Het Kollumer OproerInformatie-avond Salomon-Het Kollumer OproerMeer foto's en verslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie