Informatieavond over warmtepompen op herhaling

Woensdag 20-11-2019
Waar:
Dokkum
Wanneer:
Woensdag 27-11-2019
Vanwege het grote succes van de eerste informatiebijeenkomst over warmtepompen in Dokkum, wordt er opnieuw een informatieavond in het Energiecafé in Dokkum georganiseerd.
Op woensdagavond 27 november aanstaande wordt er in het Energiecafé in Dokkum een informatieavond georganiseerd over warmtepompen. Energieambassadeur Bert Barten bespreekt warmtepomp voor beginners en gevorderden. Ook heel interessant voor mensen die met een oude cv-ketel zitten die aan vervanging toe is, een vraag die regelmatig in het Energiecafé gesteld wordt De avond is gratis toegankelijk en is vanaf 19.30 uur in de Prins-Fabriek, Rondweg West 35 in Dokkum.

Energiecafé
Elke zaterdag- en woensdagmiddag van 12 tot 16 uur kunnen woningbezitters binnenlopen met vragen over energiebesparing, isolatie, zonnepanelen en tal van andere zaken. ElkenienGrien heeft inmiddels een onafhankelijk adviesteam gevormd om alle vragen over energiebesparing en CO2-neutraal wonen te beantwoorden. De energie-ambassadeurs komen ook aan huis om te adviseren. Verschillende bedrijven laten in het Energiecafé hun producten en oplossingen zien. In de Prins-Fabriek, Rondweg West 35 in Dokkum is een prachtige ruimte gevonden waar iedereen terecht kan met alle vragen over energiebesparing en over hoe van het gas af. Het is eventueel ook mogelijk om buiten de openingstijden een afspraak te maken. Meer informatie is ook te vinden op de website: www.elkeniengrien.nl.

terug naar overzicht
Informatieavond over warmtepompen op herhaling
© Foto's: Eigen foto

Vandaag op de radio

00:00-19:00 | RTV NOF Nonstop
19:00-21:00 | Country Trail
21:00-22:00 | Brasstime
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie