Informatieve vrijwilligersavond Streekomroep RTV NOF

Zaterdag 15-02-2020
DE WESTEREEN - Afgelopen vrijdagavond werd er een buffet in de Old Dutch in De Westereen gehouden voor alle vrijwilligers van Streekomroep RTV NOF. Met dit feest werden de meer dan honderd actieve vrijwilligers door het omroep-bestuur bedankt voor de belangrijke bijdrage die zij elke week weer leveren. De omroep maakt dagelijks media-aanbod voor Dantumadiel en Noardeast-Fryslân.

Tijdens de bijeenkomst werd afscheid genomen van bestuurslid Albert de Vries, na elf jaar inzet zwaaide hij af. Albert blijft actief voor RTV NOF als reclame verkoper en programmamaker van Country Trail. De zaal vol omroepvrijwilligers werd vervolgens geïnformeerd over de investeringen, de gezonde financiële situatie en uitvoering van de pilot van het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek om te onderzoeken hoe lokale omroepen zouden kunnen professionaliseren. Deze proef start vanaf 1 maart, hierdoor zijn ook overdag vrijwilligers welkom om mee te helpen aan het maken van items.

Hierna zorgde De Quizshow met presentator Bouke Koning voor een snelle, hilarische en spectaculaire quizervaring. Elf teams van vrijwilligers namen het tegen elkaar op met diverse vragenrondes over sport, muziek en ook de geschiedenis van de streekomroep. De Waldpiken werd de winnaar, op de voet gevolgd door Ronny’s Harem en Team van alles wat.

Kijk voor meer informatie over arrangementen bij zalencentrum Old Dutch op: www.old-dutch.com

Ook vrijwilliger worden bij RTV NOF? Radio, webredactie, techniek, tv/video-team, bestuur/coördinator? Mail: vacatures@rtvnof.nl

 

De paardenrace tijdens de Quizshow.

terug naar overzicht
Afscheid van bestuurdslid Albert de Vries na 11 jaar zittingGezamelijk eten van een goed verzorgd buffetDe Quizshow verzorgd door Bouke KoningTeams strijden tegen elkaarOld Dutch team heeft vrijwilligers RTV NOF in de watten gelegd
© Foto's: Peters Foto Nieuws

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie