INGEZONDEN: Werkbezoek CDA Dantumadiel aan Visser Woninginrichting · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

INGEZONDEN: Werkbezoek CDA Dantumadiel aan Visser Woninginrichting

maandag 24 oktober 2022

DE WESTEREEN – Afgelopen week bezocht de complete raadsfractie van CDA Dantumadiel in De Westereen het mooie, deels nieuwe, maar vooral vertrouwde Visser Woninginrichting van Wiebe Pieter en Gerda Visser. Een inspirerend bezoek!

De fractie was deze keer op bezoek bij Visser Woninginrichting in De Westereen. Wat ooit begon als meubelzaak en daarna de switch naar raamdecoratie en zonwering maakte, heeft Wiebe Pieter Visser – inmiddels de derde generatie – vloeren in alle soorten en maten aan het assortiment toegevoegd. Wiebe Pieter glimt van oor tot oor wanneer zijn Gerda vertelt over het mooie familiebedrijf dat de afgelopen jaren door hard werken fors is gegroeid.

Waar de vestiging in De Westereen voornamelijk het woninginterieur voor particulieren als basis heeft, bedient men vanuit vestigingen in Gytsjerk (RW Projectstoffering en Woonmode), Dokkum (RW woninginrichting Dokkum/ Vloeren XXL) en RW woninginrichting Gorredijk, ook steeds meer de zakelijke markt voor projectstoffering.

In De Westereen, achter de voorgevel aan de Ferlinge Stationsstrjitte 46 bevindt zich het nieuwe bedrijfsgedeelte met een keur aan stoffen, raamdecoraties en vloeren. En, hoewel een nieuwe weg ingeslagen, nog steeds met de nuchtere benadering: ‘Wy

moatte it sels dwaan!’, aldus een zichtbaar grutske Wiebe Pieter. En, daarbij, de binding met dorp en samenleving niet uit het oog verliezend, want in zijn vrije uren is Wiebe Pieter op vrijwillige basis ook nog bevelvoerder bij het Westereender brandweerkorps.

Illustratief voor de mienskipsin bij Wiebe Pieter is de tussenzin ‘…wy adverteare yn de Westereender krante, want wy wolle dat’er bestean bliuwt…’. Er staan inmiddels meer dan 20 mensen op de loonlijst bij het ondernemersechtpaar. Een hele verantwoordelijkheid. Hard werken, kwaliteit leveren, en meidwaan yn de mienskip; het werpt zijn vruchten af! Voor meer informatie neemt u een kijkje op: www.vissergordijnen.nl.

Auteur: Redactie RTV NOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 17:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 17:00 - 19:00
    Hitz op Tongersdei
    Sjoerd Gjalt de Vries
  • 19:00 - 20:00
    Jazz Go Blue
    Gert Nitters
  • 20:00 - 21:00
    Country Trail
    Albert de Vries
  • 21:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio