INGEZONDEN: Werkbezoek CDA Dantumadiel aan Visser Woninginrichting · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

INGEZONDEN: Werkbezoek CDA Dantumadiel aan Visser Woninginrichting

maandag 24 oktober 2022

DE WESTEREEN – Afgelopen week bezocht de complete raadsfractie van CDA Dantumadiel in De Westereen het mooie, deels nieuwe, maar vooral vertrouwde Visser Woninginrichting van Wiebe Pieter en Gerda Visser. Een inspirerend bezoek!

De fractie was deze keer op bezoek bij Visser Woninginrichting in De Westereen. Wat ooit begon als meubelzaak en daarna de switch naar raamdecoratie en zonwering maakte, heeft Wiebe Pieter Visser – inmiddels de derde generatie – vloeren in alle soorten en maten aan het assortiment toegevoegd. Wiebe Pieter glimt van oor tot oor wanneer zijn Gerda vertelt over het mooie familiebedrijf dat de afgelopen jaren door hard werken fors is gegroeid.

Waar de vestiging in De Westereen voornamelijk het woninginterieur voor particulieren als basis heeft, bedient men vanuit vestigingen in Gytsjerk (RW Projectstoffering en Woonmode), Dokkum (RW woninginrichting Dokkum/ Vloeren XXL) en RW woninginrichting Gorredijk, ook steeds meer de zakelijke markt voor projectstoffering.

In De Westereen, achter de voorgevel aan de Ferlinge Stationsstrjitte 46 bevindt zich het nieuwe bedrijfsgedeelte met een keur aan stoffen, raamdecoraties en vloeren. En, hoewel een nieuwe weg ingeslagen, nog steeds met de nuchtere benadering: ‘Wy

moatte it sels dwaan!’, aldus een zichtbaar grutske Wiebe Pieter. En, daarbij, de binding met dorp en samenleving niet uit het oog verliezend, want in zijn vrije uren is Wiebe Pieter op vrijwillige basis ook nog bevelvoerder bij het Westereender brandweerkorps.

Illustratief voor de mienskipsin bij Wiebe Pieter is de tussenzin ‘…wy adverteare yn de Westereender krante, want wy wolle dat’er bestean bliuwt…’. Er staan inmiddels meer dan 20 mensen op de loonlijst bij het ondernemersechtpaar. Een hele verantwoordelijkheid. Hard werken, kwaliteit leveren, en meidwaan yn de mienskip; het werpt zijn vruchten af! Voor meer informatie neemt u een kijkje op: www.vissergordijnen.nl.

Auteur: Redactie RTV NOF

VANDAAG OP DE RADIO

107.0 - 107.3 - 105.8 FM
 • 00:00 - 07:00
  Hollandse Nacht
  Nonstop de beste Nederlandstalige muziek.
 • 07:00 - 08:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 08:00 - 09:00
  Goed gestemd
  Geestelijk kinderprogramma.
 • 09:00 - 11:00
  Kerkdienst
  Iedere zondagochtend kunt u luisteren naar een kerkdienst uit onze regio.
 • 11:00 - 14:00
  Weekend Nieuwsshow (Herh.)
  Luchtig lunchprogramma, waarin nieuws en actualiteiten op een toegankelijke manier worden besproken.
 • 14:00 - 16:00
  Runwei Sport
  Het sportprogramma van RTV NOF met live verslag van alle sporten uit Noordoost-Friesland. Naast voetbal ook veel aandacht voor korfbal, volleybal, basketbal, kaatsen meer.
 • 16:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Tobias Post
  Tobias Post vult de zondagavond tussen 18:00 en 20:00 op RTV NOF. In het radioprogramma zal hij het weekend goed afsluiten met de nieuwste muziek, muziek uit de regio en nieuw, onbekend talent!
 • 20:00 - 22:00
  RTV Metalcafé
  RTV Metalcaf elke zondagavond 20-22 uur op je radio!
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 107.8 FM
© 1989 - 2023 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio