Inschrijven voor training Buitenfitness Fitkampe en instructie trainers

Dinsdag 19-11-2019
KOLLUMERZWAAG - Op maandag 18 november a.s. van 19.30 tot 21.30 uur was er een informatie bijeenkomst voor bewoners, leraren, trainers en belangstellenden zijn i.v.m. het nieuwe fitnesspark Fitkampe.

Om 19.30 u begon deze avond in de kantine van de Friese Boys. De avond is zowel voor de (toekomstige) bezoeker als trainer. Sam van Alst gaat de instructie geven aan de trainers.

Tegelijkertijd kon je opgeven als bezoeker die ook graag de nodige begeleiding krijgt. Er kon een voor keurs dag en voorkeursmoment worden aangegeven. Sam van Alst neemt een trainer mee. Deze trainer zal de komende tijd vaker beschikbaar zijn voor trainingen. Voor de trainers: “Tijdens deze bijeenkomst gingen wij per toestel langs welke spiergroepen je traint en wat de aandachtspunten zijn.

Ook worden er verschillende trainingsvormen behandeld en hoe je hier met groepen gebruik van kunt maken. Het is de bedoeling om aan de slag te gaan op de toestellen, te ervaren hoe een trainingsronde gaat”. De training voor trainers duurt twee uren.

terug naar overzicht
Inschrijven voor training Buitenfitness Fitkampe en instructie trainersInschrijven voor training Buitenfitness Fitkampe en instructie trainersMeer foto's en verslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Lytse klankjes
19:00-21:00 | Gospel Time
21:00-22:00 | Geloven & Beleven
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie