Invicta/Frigro 1 behoudt ongeslagen status · Foto('s): Sake Beerstra

Invicta/Frigro 1 behoudt ongeslagen status

zondag 06 oktober 2019

Op zaterdag 5 oktober trad de Pruttelpot-formatie aan tegen Spannum 1. De wedstrijd was onder leiding van scheidsrechter L. Kiers. Invicta/Frigro 1 had op deze mooie, ietwat frisse dag het thuisvoordeel, alhoewel dit tot nu toe voor de ploeg niet echt iets heeft uitgemaakt.

En nu door naar de wedstrijd.Tijdens de voorbespreking werd alles goed doorgenomen; een goede heer, een goede dame enzovoort. Dit alles om er vervolgens achter te komen dat deze twee spelers vandaag de bank warm hielden.

De Pruttelpot-formatie schoot uit de startblokken met twee goals van Gerben de Vries en Silva van der Laan, een jaartje ouder deed haar goed. Hierna wist Spannum echter ook de korf te vinden. Bij de stand 4-3, door o.a. goals van Sanne van der Meulen en Wytze van Santen, vroeg Spannum een time-out aan. Invicta/Frigro 1 nam na deze korte onderbreking wederom de leiding, de stand was in deze fase van de wedstrijd namelijk 8-3, door de goals van onze heren. Met een stand van 9-6 gingen we de rust in, om een lekker bakje thee.

Ook de tweede helft beet Invicta/Frigro 1 het spits af door twee afstanders van Elisa Zijlstra en Silva van der Laan. De oranjehemden wisten een stand van 18-10 neer te zetten met nog 10 minuten op de klok. Door o.a. de goede heer van Spannum die toch zijn plekje op de bank had verlaten om zijn ploeg de tweede helft te steunen vanuit het veld, werden er nog 5 doelpunten gescoord, en deze waren helaas allemaal in het voordeel van Spannum. De scheidsrechter floot hierna voor het einde van de wedstrijd, wat de eindstand bracht op een redelijke 18-15.

Volgende week speelt Invicta/Frigro 1 om 15.30 tegen Sparta 1 (Ze) te Zevenhuizen. Dit beloofd een spannende pot te worden, daar wilt u dus bij zijn! Supporters bedankt en hopelijk tot volgende week.

• 00:00 - 08:00
  • 08:00 - 09:00