KV Invicta/Frigro pakt twee punten uit de achtertuin van Spannum · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

KV Invicta/Frigro pakt twee punten uit de achtertuin van Spannum

zondag 19 mei 2019

Zaterdag 18 mei mocht de Pruttelpot formatie het opnemen tegen Spannum 1. De wedstrijd stond gepland om 15.30 en deze vond zowat plaats in de achtertuin van verschillende Spannummers.

Het startsignaal werd gegeven door scheidsrechter J. Santinge, met de bekende vakken begonnen we op deze prachtige zonnige (en snikhete) zaterdagmiddag de wedstrijd. Spannum opende de wedstrijd met een afstandsschot. Sanne bracht de stand echter weer op 1-1 door middel van een vrije bal. Na het moment van de stand 2-2, lieten de oranje hemden hier en daar wat teveel steekjes vallen, hierdoor was er op het scorebord een stand van 5-2 te zien.

Máár het team uit Kollum/Gerkesklooster geven zich niet zomaar gewonnen! Door goals van de heren Jorn, Wytze en Gerben werd de stand op 5-6 gebracht, Spannum wist hier nog een laatste keer deze wedstrijd een gelijke stand van 6-6 uit te halen. Vanaf dit punt in de wedstrijd heeft Invicta/Frigro 1 laten zien dat ze beter waren. Door goals van onder andere Maaike, Alex en Sanne, die de korf de laatste tijd maar goed kan vinden, gingen ze de rust in met de stand 8-10.

Spannum had in de rust een goede peptalk gehad, want ze waren weer gebrand om te scoren. Het fysieke spel van Spannum zorgde hier en daar voor een paar onnodige tikken, die de Pruttelpot formatie te verduren kreeg. Toen KV Invicta/Figro na de rust tot de stand 12–17 kwam, keerde de rust weer terug. Invicta/Frigro 1 speelde de laatste minuten goed uit en zetten een eindscore van 15-19 neer.

Al het publiek bedankt voor jullie support. Geweldig dat er altijd zoveel supporters meereizen, dat doet de ploeg goed. Hopelijk zien ze jullie zaterdag 25 mei weer in Kollum, hier spelen zij om 15.30 uur tegen DTL.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Bertus Hatzmann
  Bertus Hatzmann van 18.00-20.00 uur met muziek en info.
 • 20:00 - 22:00
  Weekend Kick-Off
  Weekend Kick-Off is een programma wat vooral gericht is op jongeren. In dit programma wordt van alles besproken...
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?