Invicta/Frigro 1 wint stugge wedstrijd van EKC 2000 1 · Foto('s):

Invicta/Frigro 1 wint stugge wedstrijd van EKC 2000 1

zondag 09 februari 2020

Zaterdag 8 februari stond de uitwedstrijd tegen EKC 2000 1 uit Emmen op het programma voor Invicta/Frigro 1. De laatste ontmoeting werd met een stand van 28-18 gewonnen door de oranjehemden. Voor de wedstrijd is er gewaarschuwd dat we de Emmenaren niet mogen onderschatten en hierdoor zelf onderuit gaan.

Om 16:25 floot scheidsrechter J.R Dijkstra de wedstrijd in. Het was de Pruttelpot formatie die het eerste initiatief nam, er werd snel uitgelopen naar een 0-3 voorstand. Vanuit hier kon EKC 2000 ook meekomen in scoren, er werd veelal om en om gescoord tot een stand van 5-7. In de laatste 10 minuten van de eerste helft is het de uitploeg niet meer gelukt om tot scoren te komen, de Emmenaren maakten hier gebruik van waardoor er met een stand van 7-7 de rust in is gegaan.

EKC 2000 speelt met achterverdediging waardoor het spel trager wordt, Invicta/Frigro speelt liever een sneller spel en speelde in de 1e helft ook traag mee. In de rust is verteld dat het tempo omhoog moet zodat we in ons eigen spel kunnen komen. Dit pakte begin 2e helft goed uit, door het snellere spel maakte de thuisploeg fouten, met 3 meegekregen strafworpen kwam de stand op 7-10. Vanaf hier is de voorsprong niet meer weggegeven. Beide ploegen bleven nog scoren, eindstand 11-17.

Afgereisd publiek bedankt voor de aanmoediging! De komende twee weekenden zijn er geen wedstrijden. 29 februari wordt er om 16:10 een thuiswedstrijd gespeeld in de Van Der Bijhal in Kollum tegen Achilles 1 uit Almelo. Tot dan!

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 09:00
  • 09:00 - 10:00
  • 10:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 21:00