KV Invicta/Frigro rolt KV Harkema op · Foto('s): Sake Beerstra
  Sake Beerstra

KV Invicta/Frigro rolt KV Harkema op

zondag 12 januari 2020

Op zaterdag 11 januari stond de wedstrijd tegen Harkema 1 op de planning. De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter G.W. Bonnema. Het startsignaal werd gegeven om 19.30 te Harkema. Met een tribune vol met Invicta/Frigro supporters, begon het eerste aan de wedstrijd.

De pruttelpot-formatie begon sterk, binnen enkele minuten wist Invicta/Frigro afstand te nemen van de tegenstander. Na een stand van 0-4 wist Harkema ook enkele keren de korf te vinden. De coach van Harkema bij 2-7 een time-out aan, dat is natuurlijk een goed teken. Maar door middel van een aantal goals waaronder veel vrije ballen door Sanne van der Meulen en strafworpen van Wytze van Santen en Gerben de Vries, waar Harkema het niet altijd mee eens was, konden de oranjehemden een stand van 3-15 voor de rust neerzetten. Tijdens de pauze sprak coach Johan zijn spelers toe, het grootste doel was om door te pakken en niet te verzwakken.

De tweede helft begon met een treffer van Harkema, hierna wist Harkema de korf wat meer te vinden. Invicta/Frigro bleef echter ook scoren. Door veel verschillende goals, was er voor ieder wat wils. Een mooie combinatie door de dames van Invicta/Frigro, eindigde in de 5-17. Een paar mooie uit starters van de heren leverden ook aardig wat goals op. Door een aantal af standers, inloopballen en nog wat meer strafworpen en vrije ballen… Eindigde de wedstrijd uiteindelijk in 12-27.

We willen alle supporters bedanken voor de enorme opkomst en support! Hopelijk zien we jullie volgende week om 15.30 in Surhuisterveen, wij spelen dan tegen DTS 1.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 08:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 08:00 - 09:00
  Harteklanken
  Tijdens het ontbijt op zaterdagochtend brengt RTV NOF geestelijke Harteklanken.
 • 09:00 - 11:00
  Klankbord
  Geestelijk verzoekplaten programma. Tijdens het programma bestaat de mogelijkheid om telefonisch een lied met een boodschap aan te vragen voor een zieke of jarige of gewoon zomaar.
 • 11:00 - 14:00
  Weekend Nieuwsshow
  Luchtig lunchprogramma, waarin nieuws en actualiteiten op een toegankelijke manier worden besproken.
 • 14:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Hollandse toppers
  Elke zaterdagavond hoor je Tinus uit je speakers komen. De gezelligste hits en meezingers komen voorbij in Hollandse toppers!
 • 20:00 - 23:00
  Hollands op zijn best
  Nederlandstalig verzoekplaten-programma voor iedereen, voor jong en oud. Bel voor een plaat naar (0511) 44 12 02.
 • 23:00 - 00:00
  Hollandse Nacht
  Nonstop de beste Nederlandstalige muziek.
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact