KV Invicta wint zesde wedstrijd · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

KV Invicta wint zesde wedstrijd

zondag 13 oktober 2019

Op 12 oktober mocht de hoofdmacht van Invicta/Frigro aantreden tegen de hoofdmacht van Sparta (Ze). De ploeg stond op de tweede plek wat betekende dat het een spannende pot kon worden.

Tijdens de voorbespreking was het wedstrijdplan duidelijk. Er moest rust behouden worden en de aanvallen moesten met geduld gespeeld worden. Dit was vooral belangrijk doordat er verwacht werd dat de tegenpartij zal gaan achterverdedigen. Er werd ook nog op een groot veld gespeeld wat dus veel lopen betekende. De pruttelpot-formatie was gebrand te winnen om zo een gat te slaan van 4 punten ten opzichte van de nummer 2 in de ranglijst.

Om 15.45 werd het startsignaal ingefloten door M. Oldenburger. Het begin van de eerste helft liep wat stroef voor de Kollumers en er werd wat achter de feiten aan gelopen. Sparta (Ze) begon goed aan de wedstrijd en het eerste schot was meteen raak. De oranjehemden sloegen echter snel terug. Zo ging het wat heen een weer. Eerst scoorde Sparta (Ze) en dan scoorde Invicta/Frigro weer. Maar gelukkig na verloop van tijd kreeg Invicta/Frigro meer grip op de wedstrijd door voor het rustsignaal nog drie keer achter elkaar te scoren. Hierdoor werd er gerust met een stand van 8-10.

Na het begin van de tweede helft werd het eerste doelpunt gescoord door de thuisploeg, maar Invicta/Frigro had al snel weer een antwoord klaar liggen door al snel weer een inloopbal te benuttigen. Tijdens de tweede helft kregen de invictenaren nog meer grip op de wedstrijd waardoor de stand al snel uitliep naar 12-16. Tijdens de laatste 10 minuten wisten beide ploegen de korf nog te vinden voordat het eindsignaal klonk. De stand was ver in het voordeel van Invicta/Frigro die door de eindstand van 14-21 hun zesde wedstrijd hebben gewonnen.

Volgende week zaterdag op 19 oktober speelt Invicta/Frigro 1 een thuiswedstrijd in kollum tegen DTS (S) 1. Iedereen is van harte welkom om tijdens deze mooie streek derby Invicta/Frigro 1 te supporteren.

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 09:00
  • 09:00 - 10:00
  • 10:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 21:00