Inzamelactie Douwe Egberts waardepunten van start

Dinsdag 03-12-2019
DOKKUM - Vanaf 1 december is de jaarlijkse inzamelactie van Lionsclub Noordoost-Friesland en Lionsclub Dokkum- Bonifatius voor Douwe Egberts waardepunten weer van start gegaan. De ingeleverde waardepunten zullen worden verzilverd voor pakken koffie die worden gedoneerd aan de voedselbank. De punten kunnen de hele maand december worden ingeleverd bij verschillende supermarkten, winkels, scholen en de voedselbanken zelf.

Douwe Egberts verhoogt het aantal ingeleverde punten op de hieronder vermelde inleveradressen en wisselt ze februari/maart 2019 in voor pakken koffie die worden gedoneerd aan voedselbanken. De koffie wordt vervolgens wekelijks toegevoegd aan de voedselpakketten voor mensen die dat heel hard nodig hebben.

Inleveradressen
– alle ARLANTA scholen te Dongeradeel
– Supermarkten Albert Heijn, Jumbo, Poiesz, Spar Boonstra te Dokkum
– J.J. Boumanschool te Dokkum
– Dockinga college (Bestuursbureau) te Dokkum en Ferwerd
– Voedselbank Dokkum, Learmûne 1
– Supermarkt Coop Anjum Rosier
– Supermarkt Albert Heijn te Damwâld

Lionsclub Noordoost Friesland
Lions zijn mensen die zich belangeloos inzetten om lokaal en wereldwijd anderen te helpen die hulp nodig hebben. Interesse in de samenleving, de wil om de handen uit de mouwen te steken en de mogelijkheid om belangeloos tijd te geven aan de inzet voor anderen, dat zijn de belangrijkste eigenschappen van een Lion. De Lionsclub Noordoost Friesland is een jonge en actieve club van rond de dertig leden.

terug naar overzicht

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-19:00 | RTV NOF Nonstop
19:00-21:00 | Country Trail
21:00-22:00 | Brasstime
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie