Jannie Dijkstra diep onder de indruk van sponsorloop · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Jannie Dijkstra diep onder de indruk van sponsorloop

maandag 15 juli 2019

Jannie Dijkstra was donderdag diep onder de indruk van het bedrag dat de kinderen van basisschool De Gearing uit Ee voor haar missie hadden opgebracht door middel van een sponsorloop. Op de laatste schooldag liepen zij fanatiek rondjes door het dorp om geld in te zamelen voor het goede doel. Johannes Cuperus had bij de onderbouw de meeste rondjes gelopen en Rienk Kingma bij de bovenbouw.

Na afloop hebben de kinderen van groep 8 het geld overhandigd aan Jannie, te weten €1523,30. Dit bedrag was ver boven verwachting. Jannie was er dan ook ontzettend blij mee. Eerder had zij op school al verteld over haar missie om voor twee jaar Ee te verlaten en naar Zambia te gaan. Zij gaat daar alleenstaande vrouwen leren patroontekenen en naaien, zodat deze vrouwen met de verkoop van de gemaakte kleding in hun eigen onderhoud kunnen voorzien.

Meer informatie: www.jannieinmission.com

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · K30 Nieuws archief · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Noardeast-Fryslân / Dantumadiel · Achtkarspelen / Tytsjerksteradiel · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Reclame · Disclaimer · Organisatie · RTV Kanaal30 Geschiedenis · Donateurs · Vrijwilliger worden?