JO13 Ternaard/Holwerd bekert door · Foto('s): Bote Sape Schoorstra
  Bote Sape Schoorstra

JO13 Ternaard/Holwerd bekert door

donderdag 23 november 2023

TERNAARD – Dinsdagavond stond de bekerwedstrijd tussen Ternaard/Holwerd JO13-1 en Ropta Boys JO13-1 op het programma. Door de vele regen werd de wedstrijd niet in Oosternijkerk gespeeld, maar in Ternaard. Er werd gestreden voor een plek bij de laatste 14 van Noord-Nederland.

Ternaard/Holwerd begon voortvarend aan de wedstrijd en na 10 minuten spelen was de stand al 4-0. De jongens van Ternaard/Holwerd hadden de druk er vol op er werd uitstekend samengespeeld. De wedstrijd speelde zich nagenoeg de hele eerste helft af op de helft van Ropta Boys en keeper Ryan hoefde slechts 1 keer een terugspeelbal weg te schieten. Uiteindelijk gingen de jongens rusten met een 7-0 tussenstand.

De tweede helft waren beide ploegen veel meer aan elkaar gewaagd en slaagde Ropta Boys erin om er zo nu en dan ook gevaarlijk uit te komen. Complimenten voor Ropta Boys, die ondanks de achterstand toch sportief bleven strijden voor een doelpunt. Helaas voor hen lukte dit niet. Ternaard/Holwerd scoorde nog wel tweemaal, waardoor de eindstand werd bepaald op 9-0.

Na het laatste fluitsignaal werd het feest samen met de vele toeschouwers gevierd door de spelers van Ternaard/Holwerd. De supporters zorgden voor een echte bekersfeer. Nog speciale dank voor de uitstekende leiding van de scheidsrechter van Ropta Boys, die de wedstrijd in Ternaard gefloten heeft.

Auteur: Redactie RTV NOF

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 08:00
  • 08:00 - 10:00
  • 10:00 - 12:00
  • 12:00 - 14:00
  • 14:00 - 18:00
  • 18:00 - 20:00