Jong kookt voor oud in Kollumerpomp · Foto('s): Petronelle
  Petronelle

Jong kookt voor oud in Kollumerpomp

zondag 27 januari 2019

Wat was het gezellig vrijdagavond in dorpshuis het Trefpunt in Kollumerpomp! De clubleden van PKN Kollumerpomp hadden de ouderen en alleenstaanden uit het dorp uitgenodigd om gezellig samen te komen eten in het Trefpunt.

De jeugd was al om 16:00 uur aanwezig om alle voorbereidingen te treffen. Vanwege de gladheid deze avond ging taxi Bart de Jong op pad om de mensen van huis op te halen en naar het restaurant te brengen. Bij de deur werden de mensen verwelkomd en kregen ze een welkomstdrankje. Bij het voorgerecht konden de mensen kiezen uit groentesoep of tomatensoep. Het hoofdgerecht bestond uit schnitzel met saus en verschillende soorten aardappeltjes en groenten. Het menu werd feestelijk afgesloten met ijs, slagroom, saus, een koekje en vruchtjes.

Tot slot was er voor iedereen nog een kopje koffie of thee. De jeugd ging als echte obers langs om de bestelling op te nemen en alles te bedienen. Zowel de jeugd als de ouderen en de organisatie hebben genoten van deze prachtige vorm van verbinding in het dorp. Tegen acht uur sloten we de avond af. Bij de uitgang was er voor iedereen nog een pepermuntje en taxichauffeur Bart stond al weer klaar om iedereen naar huis te brengen.

Al met al kunnen ze terugkijken op een zeer geslaagde avond. Door velen werd er gevraagd of ze dit vaker gingen organiseren en er werd zelfs al geopperd om de volgende keer de rollen om te draaien: Oud kookt voor jong.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Goed gestemd
  Geestelijk kinderprogramma.
 • 19:00 - 21:00
  Leafde foar muzyk
  Klaske neemt je mee in haar liefde voor muziek, met de mooiste muziek door haar uitgekozen.
 • 21:00 - 23:00
  De Smachtwacht
 • 23:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Reclame · Disclaimer · Organisatie · RTV Kanaal30 Geschiedenis · Donateurs · Vrijwilliger worden?