Kaatsmiddag KV Warber Bliuwe · Foto('s): Eigen Foto's
  Eigen Foto's

Kaatsmiddag KV Warber Bliuwe

zondag 19 juli 2020

MORRA/LIOESSENS – Het kaatsseizoen is alweer volop op gang, en zo mocht KV Warber Bliuwe alweer hun derde wedstrijd van het jaar organiseren.

Dit keer gaat het om een gezamenlijke ledenpartij met KV Klaas Thomas Anjum en KV Thomas Prins Paesens/Moddergat. Gezien de bouwvak net is begonnen, waren er toch nog 36 kaatsers, 12 bij de dames en 24 bij de heren.

Bij de dames waren 4 partuur en werd er in competitie verband gekaatst. Alena Boonstra, JeltsjeKoree en Andrea Visser wonnen de laatste partij nog met 5-0 waardoor zij op 11 eersten kwamen. Helaas was dit net niet genoeg en ging de 2e prijs met 13 eersten naar Petra Feenstra, Jenny Sipma en Jitske Hovinga. De 1e prijs werd overtuigend gewonnen door de dames Elizabeth Zijlstra, Froukje Sierksma en Antsje de Vries. Zij wonnen alle partijen.

Bij de heren stonden 8 parturen te popelen om met de krans naar huis te gaan. Hierbij werd een winnaars en verliezers ronde gekaatst. In de verliezers ronde was het partuur Harm Klaas Visser, Yorrick Elzinga en Nanne Stiemsma te sterk voor Jan Berend Sipma, Siemen Zeilinga en Meindert Janmsa. Zij wonnen deze partij met 5-4.

Bij de winnaarsronde spande het er nog eventjes om in de finale. Partuur 2 nam de leiding en kwam op een mooie voorsprong van 4-2. Helaas bleef het voor hun bij deze 4 eersten en verloren zij de partij met 4-5 0-6. Met een fantastische opslag bal verraste Jan Tijtsma de achterin Wiebe Dijkstra. De 2e prijs ging naar Jelle Visser, Thys Wijtsma en Wiebe Dijkstra. De 1e prijs wast voor Magchiel Faber, Berend de Jong en Jan Tijtsma.

Kaatsmiddag KV Warber Bliuwe · Foto('s): Eigen Foto's
Kaatsmiddag KV Warber Bliuwe · Foto('s): Eigen Foto's
Kaatsmiddag KV Warber Bliuwe · Foto('s): Eigen Foto's
  Eigen Foto's

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 08:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 08:00 - 09:00
  Harteklanken
  Tijdens het ontbijt op zaterdagochtend brengt RTV NOF geestelijke Harteklanken.
 • 09:00 - 11:00
  Klankbord
  Geestelijk verzoekplaten programma. Tijdens het programma bestaat de mogelijkheid om telefonisch een lied met een boodschap aan te vragen voor een zieke of jarige of gewoon zomaar.
 • 11:00 - 14:00
  Weekend Nieuwsshow
  Luchtig lunchprogramma, waarin nieuws en actualiteiten op een toegankelijke manier worden besproken.
 • 14:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Hollandse toppers
  Elke zaterdagavond hoor je Tinus uit je speakers komen. De gezelligste hits en meezingers komen voorbij in Hollandse toppers!
 • 20:00 - 23:00
  Hollands op zijn best
  Nederlandstalig verzoekplaten-programma voor iedereen, voor jong en oud. Bel voor een plaat naar (0511) 44 12 02.
 • 23:00 - 00:00
  Hollandse Nacht
  Nonstop de beste Nederlandstalige muziek.
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?