Kerst Marathon ‘Leafde Foar Muzyk’ bij RTV NOF, met als speciale gast Erwin Nyhoff · Foto('s): Koos Scherjon
  Koos Scherjon

Kerst Marathon ‘Leafde Foar Muzyk’ bij RTV NOF, met als speciale gast Erwin Nyhoff

donderdag 24 december 2020

DE WESTEREEN – Klaske Ferwerda die samen met Willie Boonstra gisterenavond de luisteraars mochten vermaken met de mooiste muziek door hun uitgekozen. Gouwe ouwe nieuwe en kerstsongs kwamen voorbij en in het eerste uurtje van de marathon uitzending die avond hadden de dames wel een hele goeie gast die bij hun ging aanschuiven en dat was de man met de mooiste rockstem van Nederland niemand minder dan Erwin Nyhoff.

Van Pinkpopartiest tot afwasser, en weer terug als finalist bij The Voice of Holland: geen enkele Nederlandse artiest heeft zo’n grillige carrière achter de rug als Erwin Nyhoff.

Willie Boonstra en Erwin zijn al jaren goed bevriend met elkaar en dat was ook de kans om deze kanjer te laten afreizen naar de Westreen naar de studio van RTV NOF. De tijd vloog voorbij want wat een enthousiasme heeft deze man.. lief en spontaan ongedwongen en de verhalen kwamen los en hij speelde ook nog eens twee geweldige mooie nummers live voor de luisteraars en na goed twee uur volop liefde voor muziek nam Erwin afscheid en toen konden de dames hun volgende uurtjes volop genietend vullen met mooie muziek en verhalen. Tussen 21.00 en 22.00 uur interviewde Willie Klaske eens voor de verandering want die stelt meestal de vragen aan haar gasten over de liefde voor muziek.. maar dit keer vertelde Klaske zelf daarover en ja dat had nog wel een paar uurtjes kunnen duren. Ook toen kwamen de verhalen los!

Het was de bedoeling dat de dames tot 24 uur zouden draaien.. maar soms dat gaat er wel eens even iets mis en na 23.00 uur startte de ingestelde programmering en hebben de dames opgeruimd en helaas konden ze niet echt met hun luisteraars afsluiten, dus bij deze wensen Klaske & Willie alle luisteraars van RTV NOF een heel liefdevol kerstfeest en een gezond, liefdevol en muzikaal 2021 toe. En tot in het nieuwe jaar bij hopelijk weer een jaar met mooie Leafde’s Foar Muzyk!! bij RTV NOF.

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.
Kerst Marathon ‘Leafde Foar Muzyk’ bij RTV NOF, met als speciale gast Erwin Nyhoff · Foto('s): Koos Scherjon
Kerst Marathon ‘Leafde Foar Muzyk’ bij RTV NOF, met als speciale gast Erwin Nyhoff · Foto('s): Koos Scherjon
  Koos Scherjon

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 18:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 18:00 - 19:00
    Lytse Klankjes
    Jikke Wiersma
  • 19:00 - 21:00
    Leafde foar Muzyk
    Klaske Ferwerda
  • 21:00 - 23:00
    De Smachtwacht
    Mark en Frank Spijkers
  • 23:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio