Kerstconcert met Chr. Mannenkoor Pro Rege in De Fontein · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Kerstconcert met Chr. Mannenkoor Pro Rege in De Fontein

zondag 17 november 2019

Onder de bezielende leiding van dirigent Jan Hibma geeft Christelijk Mannenkoor Pro Rege uit Dokkum op zondag 8 december weer haar jaarlijkse kerstconcert. Het mannenkoor, opgericht 14 september 1965, geniet grote bekendheid door de vele optredens en concerten die het in de afgelopen jaren in diverse plaatsen heeft gegeven. Naast koor- en solozang is er uiteraard ruimte voor samenzang. Het geheel wordt muzikaal omlijst door Anja Heikamp-Kommerie op het orgel en Ronald Postema op piano. Ook Jan Struiksma, solist eerste tenor, verleent zijn medewerking aan dit concert. De presentatie deze avond is in handen van Rennie Veenstra.

Het concert vindt plaats in De Fontein te Dokkum en begint om 20.00 uur. Kaarten voor € 7,50 zijn verkrijgbaar bij de voorverkoopadressen Evangelische Boektiek Dokkum, Slagerij Smit Ternaard, Boektiek Levend Water Damwâld en O. Haitsma Holwerd. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Kaarten aan de zaal verkrijgbaar zo lang de voorraad strekt. Meezingen met Pro Rege? Dan nodigen wij u uit om vrijblijvend een repetitie bij te wonen. Voor meer info: www.mannenkoorprorege.nl of bel onze voorzitter: 0519-321647.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact