Kijkdag! Een dag vol actie bij Kabelnoord

donderdag 26 september 2013

Op zaterdag 5 oktober organiseert Kabelnoord een Kijkdag. Van 10 tot 16 uur is iedereen welkom om een kijkje te nemen bij de regionale provider van televisie, internet en telefonie aan de Pier Prinslaan 21 in Dokkum. Naast de traditionele ingrediënten voor een open huis zijn er bijzondere activiteiten voor jong en oud. De Kijkdag wordt georganiseerd in samenwerking met een groot aantal televisiezenders. RTV NOF doet die dag live verslag vanuit het pand van Kabelnoord. De Kijkdag is vrij toegankelijk, ook voor mensen die geen klant zijn bij Kabelnoord, en alle activiteiten zijn gratis.

Tijdens de Kijkdag wordt aan iedereen gedacht. Er is o.a. een interactieve theatershow (Pebble TV), een meet&greet met Dora (Nick Jr.) en schminken voor de kinderen (Animal Planet). Voor vrouwen is er een stijlmaker die persoonlijk kleuradvies geeft (TLC). Aan de mannen wordt ook gedacht met onder meer een schiettent (HBO). Op het terrein van Kabelnoord zijn daarnaast een poffertjeskraam, springkussen en green screen-fotograaf (met trampoline!) aanwezig. Bij die laatste kan men met iedere gewenste tv-setting op de foto, bijvoorbeeld in het decor van The Voice of Holland.

Met de Kijkdag geeft Kabelnoord het startsein voor de Kijkmaand. In oktober staat traditiegetrouw televisiekijken in de spotlights. De hele maand staan er beurtelings zenderpakketten open en daarnaast komen onder andere Film1 en FOX Sports met aantrekkelijke acties. Tijdens de Kijkdag zijn er diverse dagaanbiedingen. Zo kunnen (nieuwe) klanten met korting overstappen naar 3in1 en krijgt men bij aanschaf van een pluspakket zenders de eerste twee maanden gratis. Ook ontvangt een ieder die een abonnement afsluit een mooie fleecedeken. Deze acties zijn alleen geldig op 5 oktober.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.kabelnoord.nl

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 17:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 17:00 - 18:00
    Ouwe Meuk
    Leo Smidt
  • 18:00 - 19:00
    Willem yn 'e Jûn
    Willem Mulder
  • 19:00 - 20:00
    Fryslân Fan
    Jaap van der Laan
  • 20:00 - 21:00
    Werom yn de tiid
    Sietse Weistra
  • 21:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio