Kindervoorstelling de kleine Mol in de Colle

Zaterdag 19-10-2019
KOLLUM - Voor het eerst op zaterdagmorgen in een uitverkochte Colle in Kollum werd er een voorstelling opgevoerd over een kleine mol.

Een hilarische slapstick voorstelling voor 2 jaar en ouder naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch. Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren… Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen. Voor de jeugd was het een prachtige voorstelling met veel humor.

Over Meneer Monster
MENEER MONSTER is een stoer en fris jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Meneer Monster is cultureel onder- nemend en creatief en staat te springen om met hun monsterlijke producties de harten van hun jonge e?n volwassen publiek te veroveren.

Als geen ander weet MENEER MONSTER internationale jeugdliteratuur op het podium tot leven te wekken voor jong en oud. Het collectief maakt ‘PIXAR theater’ vol humor, fantasie en ver- beeldings kracht. De voorstellingen hebben een stoer en ongepolijst karakter; energiek, fysiek en vol spelplezier.

Kindervoorstelling 7+ Tjerk wordt een Berk. Datum: zaterdag 26 oktober, Aanvang: 14:30 ,Zaal open: 14:00 ,Entree: €8 |

terug naar overzicht
Kindervoorstelling de kleine Mol in de ColleKindervoorstelling de kleine Mol in de ColleMeer foto's en verslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie