Klún en Knoffelhakke in Westergeest

Zondag 10-11-2019
WESTERGEEST - Zaterdagavond hadden de ‘Foestrum froulju’ in MFC de Tredder in Westergeest een optreden van Klún en Knoffelhakke met het programma ‘Dikke Maten’ georganiseerd. Broer Douma speelt Klún en Hendrik van der Heide is Knoffelhakke.

De ‘Maten’ zijn het in deze show lang niet altijd eens met elkaar. Ze zijn qua gewicht dikke maten en willen daar wat aan doen. Hendrik wil het op een gezonde manier oplossen door ballet, dansen en gezond eten. De heer G. Ladjanus verkoopt afslankpillen en lost haarproblemen op. Hij heeft er al een mooie bus mee verdiend. Ook in de zaal worden aan enkele mensen de pillen aangeboden en een haarstukje geleverd.

Het schoolreisje van Siebe naar Appelscha kon het publiek zich ook veel bij voorstellen. Meester probeert wat uit te leggen over de omgeving, maar Siebe heeft een tas vol snoep en chips mee en vermaakt zich daar prima mee. In een zak chips vindt hij nog een flippo, maar moet deze inleveren bij meester. Dertig jaar later als meester oud is en Siebe buschauffeur moet meester de flippo teruggeven, anders gingen de deuren van de bus niet open.

Al met al een prachtige avond, waarin hun dialogen en optreden de mensen constant aan het lachen brachten. Na afloop bedankte Nienke de Vries namens de ‘Foestrum Froulju’ de Dikke Maten voor de mooie avond.
Meer info: https://www.klun-knoffelhakke.nl/

terug naar overzicht
Klún en Knoffelhakke in WestergeestBeoordeling of afslankpillen hebben geholpen..Nienke de Vries bedankt de 'dikke maten' Kijk voor meer foto's op www.rtvnof.nl.
© Foto's: Jantsje Wiersma


Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-19:00 | RTV NOF Nonstop
19:00-21:00 | Country Trail
21:00-22:00 | Brasstime
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie