Kom vrijdag naar finale OndernemersPrijs Noordoost Friesland

donderdag 20 juni 2013

Vrijdag 21 juni strijden Altenburg & Wymenga ecologisch onderzoek uit Feanwâlden, ASN Installaties uit Dokkum en Taxicentrale Waaksma uit Kootstertille om de OndernemersPrijs Noordoost Friesland. De finale vindt plaats op het terrein van het Concours Hippique Dokkum en zal in het teken staan van het thema “Ondernemen is topsport”. Maar liefst 17 bedrijven uit de gemeenten Tytsjerksteradiel, Ferwerderadiel, Achtkarspelen, Dantumadiel, Kollumerland c.a. en Dongeradeel hadden zich aangemeld als kandidaat voor de vijfde editie van de Ondernemersprijs Noordoost Friesland. 

Naast de spannende eindstrijd van de drie finalisten en de uitreiking van de ondernemersprijs, is deze feestelijke finale avond een uitstekend netwerkmoment. Wilt u de finale avond bijwonen? Meld u dan aan via de website: www.ondernemersprijsnoordoostfriesland.nl of door een e-mail te sturen naar info@ondernemersprijsnoordoostfriesland.nl. Net als voorgaande jaren wordt er een spraakmakend entertainmentprogramma verzorgd en maken de bezoekers kans op leuke prijzen. 

Maandag 10 juni j.l. heeft de jury een bedrijfsbezoek gebracht aan de drie finalisten. De jury bestaat dit jaar uit: Arie Aalberts (burgemeester gemeente Dantumadiel), Hans Konst (Gedeputeerde Provincie Fryslân), Wijnand Fijnvandraat, PTH Groep (winnaar 2011 & Dwaande ambassadeur), Erik Nicolai (Rabobank Noordoost Friesland) en Wouter de Groot (Kamer van Koophandel). Dit bedrijfsbezoek is, naast de pitch tijdens de finale in Dokkum, doorslaggevend voor het winnen van de ondernemersprijs. 

De regio Noordoost Friesland heeft zich ten doel gesteld om zichzelf nadrukkelijker op de bedrijfseconomische kaart van Friesland te zetten. Om het ondernemerschap in de regio te stimuleren hebben een aantal ondernemers uit de regio Noordoost Friesland het initiatief genomen voor deze prijs. De ondernemersprijs levert je behalve een kritische bedrijfsanalyse door een deskundige jury, ook een interessant prijzenpakket en de nodige publiciteit op! De winnaar van de Ondernemersprijs Noordoost Friesland ontvangt naast eeuwige roem de ‘Bonifatius Bokaal’ gemaakt door Hans Jouta en een uitgebreid mediabudget. De OndernemersPrijs Noordoost Friesland wordt gesteund door de regiomarketingcampagne Dwaande.

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 17:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 17:00 - 18:00
    Ouwe Meuk
    Leo Smidt
  • 18:00 - 19:00
    Willem yn 'e Jûn
    Willem Mulder
  • 19:00 - 20:00
    Fryslân Fan
    Jaap van der Laan
  • 20:00 - 21:00
    Werom yn de tiid
    Sietse Weistra
  • 21:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio