KV DTL verliest van KV Flamingo’s · Foto('s):

KV DTL verliest van KV Flamingo’s

zondag 24 maart 2019

Zaterdag 23 maart 2019 stond er voor DTL een wedstrijd tegen de Flamingo’s in Buitenpost op het programma onder leiding van A. Postma. De ploeg van coach Piet Nieuwenhuizen is al zeker van degradatie, maar hierdoor was de strijd niet minder.

DTL begon scherp aan de wedstrijd en nam de leiding door een fraai doelpunt achter de korf. Hier had de Flamingo’s snel een weerwoord op. Zo ging beide ploegen tot 3-3 gelijk op. Door twee goed uitgespeelde aanvallen gingen de Flamingo’s op kop. Al snel had DTL hier een antwoord op en stond de scorebord op 5-4. De Flamingo’s bleven de Postma-formatie steeds een stap voor. Veel afstandsschoten gingen raak. Na een time-out aangevraagd door DTL stonden alle hoofden weer dezelfde kant op en dat resulteerde in een aantal mooie treffers. De stand bij rust was hierdoor 11-8.

Na een paar wijze woorden van coach Piet, ging de ploeg met volle moed de tweede helft in. Ook nu weer gingen beide ploegen gelijk op. Tot 14-13 was het een prima wedstrijd wat DTL liet zien. De tegenstanders beten op dat moment van zich af en scoorde maar liefst vijf keer op rij. Hier hadden de spelers uit Hantum geen antwoord op. Het spel werd met het naderende eindsignaal steeds harder gespeeld. DTL wist nog een aantal doelpunten te scoren maar dit was niet genoeg om de zege mee naar huis te nemen. De eindstand was uiteindelijk 23-15.

Volgende week staat de laatste zaalwedstrijd op het programma. ROG uit Groningen komt op bezoek in Holwerd. Ze hopen op een enthousiast publiek die hen komt aanmoedigen. Tot dan!

• 00:00 - 17:00
  • 17:00 - 19:00
  • 19:00 - 20:00
  • 20:00 - 21:00
  • 21:00 - 00:00