KV Veenwouden weet niet te winnen van sterk MN en W

Maandag 02-12-2019
HIJUM - In de ochtend van zaterdag 30 november stond de wedstrijd KV Veenwouden tegen MN en W op het programma. Door omstandigheden stonden niet de vaste mensen in de basis,desondanks ging Veenwouden voortvarend van start.

Veenwouden kwam al snel voor te staan door twee doelpunten van Erwin van de Broek. Hierna kwam MN en W beter in de wedstrijd wat resulteerde in een 2-8 achterstand voor Veenwouden. Om het spel weer draaiende te krijgen werd het team bijeengeroepen door gelegenheidscoach Agnes de Boer. Na deze time-out ging Veenwouden veel rustiger spelen waardoor er minder fouten werden gemaakt. Hierdoor wist Veenwouden,door onder andere twee doelpunten van Johannes de Boer, voor het rustsignaal terug te komen tot een 5-8 achterstand.

In de tweede helft kon dit goede spel helaas niet worden vastgehouden waardoor Veenwouden niet meer in de buurt kwam van MN en W. De tegenstander uit Hijum stond sterk te spelen en schoot veel afstandsschoten raak. Ondanks de grote inzet van Veenwouden eindigde de wedstrijd daardoor in een 8-15 nederlaag voor Veenwouden. Volgende week zaterdag staat er opnieuw een moeilijke wedstrijd op het programma. Veenwouden mag dan gaan afrijzen naar Oldeberkoop (KV Lintjo).

Doelpunten KV Veenwouden: Johannes de Boer 3, Erwin van de Broek 2, Anna Tadema, Marit Haisma en Han Vastenhoud allen 1.

terug naar overzicht

Vandaag op de radio

00:00-19:00 | RTV NOF Nonstop
19:00-21:00 | Country Trail
21:00-22:00 | Brasstime
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie