KV Veenwouden weet niet te winnen van sterk MN en W · Foto('s): 

KV Veenwouden weet niet te winnen van sterk MN en W

maandag 02 december 2019

In de ochtend van zaterdag 30 november stond de wedstrijd KV Veenwouden tegen MN en W op het programma. Door omstandigheden stonden niet de vaste mensen in de basis,desondanks ging Veenwouden voortvarend van start.

Veenwouden kwam al snel voor te staan door twee doelpunten van Erwin van de Broek. Hierna kwam MN en W beter in de wedstrijd wat resulteerde in een 2-8 achterstand voor Veenwouden. Om het spel weer draaiende te krijgen werd het team bijeengeroepen door gelegenheidscoach Agnes de Boer. Na deze time-out ging Veenwouden veel rustiger spelen waardoor er minder fouten werden gemaakt. Hierdoor wist Veenwouden,door onder andere twee doelpunten van Johannes de Boer, voor het rustsignaal terug te komen tot een 5-8 achterstand.

In de tweede helft kon dit goede spel helaas niet worden vastgehouden waardoor Veenwouden niet meer in de buurt kwam van MN en W. De tegenstander uit Hijum stond sterk te spelen en schoot veel afstandsschoten raak. Ondanks de grote inzet van Veenwouden eindigde de wedstrijd daardoor in een 8-15 nederlaag voor Veenwouden. Volgende week zaterdag staat er opnieuw een moeilijke wedstrijd op het programma. Veenwouden mag dan gaan afrijzen naar Oldeberkoop (KV Lintjo).

Doelpunten KV Veenwouden: Johannes de Boer 3, Erwin van de Broek 2, Anna Tadema, Marit Haisma en Han Vastenhoud allen 1.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Bertus Hatzmann
  Bertus Hatzmann van 18.00-20.00 uur met muziek en info.
 • 20:00 - 22:00
  Weekend Kick-Off
  Weekend Kick-Off is een programma wat vooral gericht is op jongeren. In dit programma wordt van alles besproken...
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?