Laatste schooldag CBS De Wegwijzer

Vrijdag 12-07-2019
KOLLUMERPOMP - Donderdagochtend werd er op de laatste schooldag van CBS De Wegwijzer flink uitgepakt! Mede vanwege het vertrek van een aantal hele lieve juffen, werd het een heel feestelijk gebeuren op het recentelijk vernieuwde plein bij de school. Juf Cobie van Abbema en juf Saskia Veenstra hebben dit schooljaar beiden Sarah gezien en vonden de tijd rijp geworden voor een nieuwe uitdaging in hun onderwijs carrière. Uiteraard stonden leerlingen en collega’s daar uitgebreid bij stil.

Zo werd er begonnen met een lawaaioptocht door Kollumerpomp, achter de prachtig versierde wagen. Daarna was er aandacht voor de Daily Mile, zoals juf Saskia dat graag ziet. Na een gezellig samenzijn, werd het tijd voor een vossenjacht door het dorp. De inmiddels afgezwaaide leerlingen van groep 8, kwamen graag nog even terug om deze leuke activiteit verder in de vullen. Tijdens de tocht was er ook nog een heerlijke suikerspin te verkrijgen.

Ook juf Merel van der Velde zwaaide af. Zij heeft een mooi plekje gevonden in haar eigen woonplaats Leeuwarden. De leerlingen hadden een prachtig lied voor haar ingestudeerd. Ook voor juf Cobie en juf Saskia waren mooie liederen geschreven. De dag werd afgesloten met een korte receptie voor ouders en leerlingen, waarbij het raadsel van de vossenjacht nog werd opgelost: ZOMERPRET!

terug naar overzicht
Laatste schooldag CBS De Wegwijzer in KollumerpompJuf Cobie van Abbema en juf Saskia Veenstra namen afscheid van CBS De Wegwijzer uit KollumerpompMeer info & foto's op www.rtvnof.nl
© Foto's: Eigen foto's


Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie