Landingsplek gemarkeerd door prijswinnaar · Foto('s): RMT NOF
  RMT NOF

Landingsplek gemarkeerd door prijswinnaar

zaterdag 25 mei 2019

Een van de verdwenen “Geland”vlaggen is door Alie Haisma gevonden en met de foto die zij daarvan maakte won zij de fotowedstrijd van de Stichting Regiomarketing Toerisme Noordoost Friesland (RMT). De prijs werd overhandigd op haar favoriete plek: het bruggetje aan de Zomerweg in Hurdegaryp waar 13 jaar geleden haar trouwfoto’s zijn gemaakt. RMT deelt steeds meer “landingsplekken” in de regio om bewoners, bezoekers en gasten te inspireren erop uit te trekken in Noordoost Friesland.

Vlaggen in Land in Friesland

In aanloop naar de campagne “Land waar je landt” werden in maart zo’n 85 vlaggen geplant in de regio. Ze werden veel gezien, maar verdwenen ook op grote schaal. Een mooie aanleiding voor een fotowedstrijd om uit te vinden of de vlaggen op mooie andere plekken in de regio terecht zijn gekomen. Alie Haisma maakte de winnende foto.

Landingsplekken

De komende periode wordt de campagne “Land waar je landt” verder zichtbaar binnen en buiten de regio. Met de “Land in Friesland-pointer” laten gastheren en -vrouwen, bezoekers en inwoner hun favoriete landingsplekken zien. De pointer duikt op verschillende plekken op.

De campagne is buiten de regio gericht op groepen met een druk leven en wensen voor een regelmatig weekendje weg. RMT werkt tevens nauw samen met Merk Fryslan, Waddenzee Werelderfgoed en andere regio’s.

Land in Friesland

Met 2 Nationaal parken Alde Feanen en het Lauwersmeer, Nationaal landschap Noardlike Fryske Walden, Unesco Werelderfgoed en mooiste natuurgebied Waddenzee,historische elfstedenstad Dokkum, pittoreske streken en dorpjes en alle landschapselementen is de regio het Land in Friesland met alle ingrediënten om letterlijk te landen. Door de eigenzinnige, onafhankelijke, relativerende en “doe lekker normaal” mentaliteit van de inwoners landen bezoekers ook als vanzelf weer mentaal.

Landingsplek gemarkeerd door prijswinnaar · Foto('s): RMT NOF
Landingsplek gemarkeerd door prijswinnaar · Foto('s): RMT NOF
  RMT NOF

VANDAAG OP DE RADIO

107.0 - 107.3 - 105.8 FM
 • 00:00 - 07:00
  Hollandse Nacht
  Nonstop de beste Nederlandstalige muziek.
 • 07:00 - 08:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 08:00 - 09:00
  Goed gestemd
  Geestelijk kinderprogramma.
 • 09:00 - 11:00
  Kerkdienst
  Iedere zondagochtend kunt u luisteren naar een kerkdienst uit onze regio.
 • 11:00 - 14:00
  Weekend Nieuwsshow (Herh.)
  Luchtig lunchprogramma, waarin nieuws en actualiteiten op een toegankelijke manier worden besproken.
 • 14:00 - 16:00
  Runwei Sport
  Het sportprogramma van RTV NOF met live verslag van alle sporten uit Noordoost-Friesland. Naast voetbal ook veel aandacht voor korfbal, volleybal, basketbal, kaatsen meer.
 • 16:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Tobias Post
  Tobias Post vult de zondagavond tussen 18:00 en 20:00 op RTV NOF. In het radioprogramma zal hij het weekend goed afsluiten met de nieuwste muziek, muziek uit de regio en nieuw, onbekend talent!
 • 20:00 - 22:00
  RTV Metalcafé
  RTV Metalcaf elke zondagavond 20-22 uur op je radio!
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 107.8 FM
© 1989 - 2022 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio