Leerkrachten CBS ’t Oegh verrast met Winterdisco

Vrijdag 18-01-2019
MUNNEKEZIJLL - Op vrijdag 18 januari werd de meester-en-juffendag op CBS ’t Oegh gevierd. Dit is een feestdag waarop alle juffen en meesters hun verjaardag vieren. Deze dag werd dit jaar georganiseerd door de activiteitencommissie van de school.

Het thema van dit feest was een verrassing voor de meesters en juffen, evenals de invulling van deze dag. Om half negen verzamelden alle ouders, kinderen en leerkrachten zich in een prachtig versierde gemeenschapsruimte in het thema winter. De leerkrachten werden luid toegezongen door alle ouders en kinderen. De kinderen waren verkleed naar school gekomen, dus daarna was het tijd om de meesters en juffen te versieren als sneeuwpoppen.

Met veel enthousiasme gingen de kinderen aan de slag met wc-rollen en keukenrollen. Zelfs aan de muts, sjaal, knopen en oranje neus was gedacht. Bij een feest horen natuurlijk ook cadeautjes. Alle juffen en meesters zijn erg verwend deze dag. Na een korte pauze met limonade en taart, ging het feest verder met een echte winterdisco. Er werd volop gedanst en tussendoor werden er spelletjes gedaan. De leerkrachten en kinderen kunnen terugkijken op een super gezellige ochtend.

terug naar overzicht
Leerkrachten CBS ’t Oegh verrast met WinterdiscoLeerkrachten CBS ’t Oegh verrast met WinterdiscoMeer foto's en verslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Eigen foto

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie